3.HUMANITARNI AEROBIC DAY – NOVIGRAD

Sedamsto vježbača iz svih dijelova Istre te iz Rijeke, Zagreba i Trsta sudjelovalo je na Trećem humanitarnom Aerobic dayu,
što ga je u novigradskoj sportskoj dvorani organiziralo društvo za sportsku rekreaciju AlphaFit iz Umaga.

Prikupljeno je 18.300 kuna za Centar za inkluziju i podršku u zajednici, od prodaje ulaznica,i kolača koje su pripremile članice AlphaFita,te ručnih radova iz kreativnih radionica za korisnike Centra.

Manifestacija je započela stručnim dijelom za voditelje, a uslijedile su brojne fitness aktivnosti namijenjene svima, sportašima i rekreativcima, pod vodstvom specijaliziranih instruktora i prezentera.

Chikaz team prezentirao je Les Mills Bodyatack i Bodycombat,te sudjelovao u odličnoj prezentaciji Zumba® Fitnessa sa raznim Instruktorima.

Cilj prezentacije je upoznati vježbače s novim programom u svijetu Fitnessa, te uz glazbu i zadane vježbe prikazati kako vježbananje može biti zabavno i korisno.
Bogata ponuda omogućila je vježbačima da se upoznaju s novim programima i uživati u već poznatima te se dobro zabaviti u društvu Instruktora koji su svojom prezentacijom pridonjeli cijelom eventu.

Posebne pohvale za trud i angažman idu Teuti Hodzaj i njenim vježbačima na pozivu i organizaciji ove humanitarne manifestacije.
Zahvaljujemo se svim Instruktorima i svakom od sedamsto vježbača na odazivu, te se iduće godine nadamo još većem broju.

Chikaz team nastavio je s dobrom vibrom u autobusu na povratku za Rijeku. Pjevalo se i zabavljalo raznim hitovima domaće i strane scene.
Posebno se želimo zahvaliti našoj pjevačici Meliti Doričić koja nas je uveseljavala odličnim odabirom pjesama. Uz dobre vibracije isprati li smo Treći humanitarni Arobic day te se veslimo sljedećem eventu.

Komentari su zatvoreni.