ChikaZ Fit Fest zapalio Student Day Festival 2016.

Na sedmom ChikaZ Fit Festu, koji je ove godine iznova oduševio vježbače i publiku, svi su imali priliku pogledati i besplatno isprobati Les Mill™s programe – BodyAttack™, BodyPump™, BodyCombat™, BodyBalance™, BodyJam™ i Sh’Bam™, uz  posebnu gošću iz Australije, Vanessu Vassallo.Babaroga 0153

U popodnevnom dijelu uslijedio je Masterclass Zumba® fitness programa koji su otvorile naše vježbačice sa svojim koreografijama. Atmosferu je dodatno ugrijao specijalan gost iz Pariza – Claude Moyson, koji je svojim klizećim pokretima i jedinstvenom energijom zapalio vježbače i posjetitelje!

Mnogi vježbači su popratili cjelodnevno događanje a na završnici programa okupilo se više od 300 ljudi koji su svojom pozitivnom energijom podigli atmosferu na novu razinu i odlično se zagrijali za večernji dio Student Day Festivala.

Zahvaljujemo se našem sponzoru Reeboku i njihovom partneru Ferivi sportu koji su na festivalu predstavljali pump  tehnologiju i dijelili poklon bonove vježbačima.

Posebno smo zahvalni svima koji su došli, gostima instruktorima sa njihovim vježbačima, našim članovima, svima koji su se slučajno priključili i nadamo se da se vidimo uskoro na nekom sljedećem velikom eventu, također veliko hvala našoj fotografkinji Petri Vukoša koja je zaslužna za brojne fotografije. Veliko hvala i Les Mills Croatia™ te Snatch™ trenerskom timu koji su vješto animirali vježbače. 

Komentari su zatvoreni.