Aerobik konvencija DANCE DIFFERENT-BE DIFFERENT, Osijek

Svibanj 2012.  je mjesec u kojem Osijek očekuje prava aerobik poslastica, ne samo za iskusne vježbače i aerobik instruktore, nego i za one koji su sa ovim oblikom rekreacije imali tek nešto malo ili nimalo dodira, a željni su zabave, kretanja, plesa i glazbe.

Udruga Gradski ritam koja je osnovana s ciljem promidžbe Osijeka i osječkog aerobika u široj regiji, odlučna je pokazati kako i njihov grad ima što ponuditi na području rekreacije te kako događaji ovakvoga razmjera ne moraju biti vezani i rezervirani isključivo za Zagreb.

Naziv velike aerobik konvencije, koja će se održati u sklopu obilježavanja Svjetskog Dana sporta – 18. i 19. svibnja 2012. godine, na krovu trgovačkog centra Portanova, je Dance different – Be different.

Na konvenciji će nastupiti brojna svjetski priznata aerobik imena, koja će Osijek na dva dana pretvoriti u centar rekreativnih događanja u široj regiji. Svoj su dolazak potvrdili Per Markussen (Švedska), Tom Woll (Njemačka), Joze Martinez (Dominikanska Republika), Liya Ibragimova (Rusija), Branko Galić (Srbija), Marija Andrijašević (Hrvatska), Mario Valentić (Hrvatska), Matea Knez (Hrvatska), Davor Ilič (Hrvatska), Ninas Fitnes Tim (Srbija), Irena Slovaček (Hrvatska)  no najavljujemo i goste iznenađenja, nagrade te after party.

 

Zašto vam sve ovo govorimo?

Nakon petka i besplatnog aerobik dana za sve građane slijedi subotnji program konvencije na kojem svoje mjesto točno u podne ima i Zumba® fitness u obliku Masterclassa sa Davorom Iličem te Mateom Knez i Zumba Rijeka timom!

Cijeli dan vas očekuje nevjerojatna zabava i velika imena iz svijeta fitnessa i preporučamo vam da nam se pridružite, pogotovo jer vas navečer očekuje nezaboravni afterparty! 🙂

Prijaviti se možete direktno na web stranici konvencije na ovom linku a više o cijeloj konvenciji u Osijeku pročitajte na www.different.com.hr

Pridružite se i na Facebook eventu na kojem vas također očekuje mnogo informacija o aerobik konvenciji kao i raspored događanja za subotu 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *