Atmosfera kakvu Stereo još nije vidio, Zumba fitness party

Prepuna dvorana, atmosfera podignuta do usijanja, pozitivna energija pršti na sve strane, osmijeh na svakom licu… i još puno toga obilježilo je ovog petka PRVI "Zumba fitness party at Nightclub" u Stereo dvorani. 200tinjak ljudi nije moglo ni sanjati što ih sve čeka u Stereu! Na samom ulazu dočekale su ih vesele instruktorice koje su im uz kupljenu ulaznicu ponudile piće dobrodošlice, borovičku sponzored by Angelina, mogućnost da probaju energetsko piće Fab i neke proizvode Aloe Vere te sudjelovanje u nagradnoj igri.

Do sitnih noćnih sati Stereo je odzvanjao latino ritmovima i uzvicima rasplesane publike. Specijalni gost iz Beča, zumba jammer, Rene Mihal, svojim je čarobnim pokretima pokazao da muškarci mogu jednako dobro (ako ne i bolje) plesati zumbu a za njim nisu zaostajale ni domaćini partyja, cure iz Zumba Rijeke, Matea Knez, Jana Horvat, Tatjana Tatić, Sandra Anić i Ana Nikšić, te buduće nade Zumba Rijeka tima, Branka Vukelić, Anja Antolović i Ana Cvitak.

 

Uz kratke pauze sa DJ-em, instruktorice iz Hrvatske i okolnih zemalja, Marina Lorencin, Andrea Šuvak, Melita Doričić, Eli Trubić, Jasmina Šćekić, Veronika Tomac, Romana Sladoljev Varzić, Elma Višo i Mojca Boh držale su publiku na nogama cijelu noć.

Veselja nije nedostajalo, sa partyja su svi otišli i više nego zadovoljni i već se pripremaju i raduju novim događanjima, jer sve je normalnije da su najbolji partyji upravo ZUMBA partyji!

Hvala svima koji su došli, vidimo se uskoro, a vi koji niste bili, nemojte tu pogrešku učiniti i sljedeći put!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *