„Brišemo granice“ – Pokret motivacije, inspiracije i ljudskosti

300x600Pokret „Brišemo granice“ je inicijativa Polleo Sporta kojom se želi motivirati pojedince na brisanje vlastitih granica. Bilo da se radi o promjeni stila života, većoj brizi o zdravoj prehrani, vođenju računa o svakodnevnoj aktivnosti ili nečem sasvim drugom što Tebi predstavlja granicu koju treba pobrisati, ovo je definitivno projekt kojem se trebaš priključiti.

Uz pripadnost zajednici, međusobnom poticanju i unapređivanju samog sebe, činiš i dobro djelo. Fraze kao što su „Ja to ne mogu!“, „To je nemoguće!“ molimo te, baci u prvi koš za smeće koji vidiš, jer postoje ljudi među nama kojima su zaista granice postavljene; što zbog bolesti, puke nesreće ili sudbine. I oni su zbog toga izgubili određene sposobnosti, čak i dio svoga tijela. Ali oni se ne daju. Treniraju svakodnevno, pobjeđuju sebe, zakone fizike, brišu granice. Iz tog razloga, za svakog tko se priključi aktivnostima na društvenim mrežama, Polleo Sport donira 1kn zakladi Paraolimpijac kojom želi dati doprinos ljudima koji su prvaci, osvajači paraolimpijskih medalja, pravi uzori i pobjednici u životu.

Kako se uključiti? Jednostavno. Pozivamo te da nam putem društvenim mreža (Instagram, Twitter, Facebook) pokažeš svoje zdrave navike i na taj način inspiriraš druge. Koristi hashtag #brisemogranice i post-aj svoje fotke, video uratke ili motivacijske poruke. Posjeti nas na www.brisemogranice.com i svojom objavom budi jedan od motivatora.

(Objavljivanje putem Facebooka radi se objavom sadržaja direktno na „wall“ stranice www.facebook.com/polleosport ili www.facebook.com/brisemogranice)

Komentari su zatvoreni.