BROJ 23 POKAZAO DOBRU ENERGIJU I PLESNO OBOJAO ULICE GRADA

Samo nekoliko dana nalazi se iza nas i donosimo Vam doživljaje najluđeg dana u godini. Ponosni smo što smo i ove godine bili dio velike maškarane povorke u najdražem nam gradu. Uspješno smo rasplesali ulice karnevalskog grada  gdje smo pokazali svoje plesne pokrete i ludu energiju koja nas svih povezuje. Gotovo smo sigurni kako smo dobro predstavili cijelu Simpsons obitelj koja bi zasigurno bila ponosna na nas. 🙂 

 

Cijela priča započela je u rano jutarnjim satima kada smo naše maske i pokrete doveli do prave završne faze. Nakon zadnje generalne probe uzbuđenje je sve više raslo i napokon smo krenuli prema gradu. Naši Homeri i drage nam Marge nisu skidali osmijehe s lica i neprestano pozdravljali slučajne prolaznike. Trenutak dolaska na samu rivu uvijek izazove posebno uzbuđenje između svih sudionika povorke. Upoznavanje s ostalim grupama i razgledavanje preostalih alegorijskih kola pod zrakama sunca donosi poseban karnevalski doživljaj. Sam adrenalin postepeno se povećavao u samom hodu prema prvoj pozornici. Najave voditelja u nama uvijek izazovu osmijeh i dragost, a poziranje fotografima i gledaocima sa strane svake godine stvaraju posebna sjećanja. Vrhunac našeg nastupa dolazi na glavnoj pozornici, na Korzu, gdje ruke i noge već samostalno izvode dobro uvježbane plesne korake. Odlazak na Gat i preostali dio karnevalskog dana protekao je u dobroj atmosferi, zabavi i plesu. Do kraja večeri kamion je uvijek bio prepun naših dragih Simpsona sve do trenutka i službenog prestanka partija.  

Sigurnu vožnju i nezaboravne trenutke u prometu omogućio nam je naš vožač Mladen Superina kojem se želimo i ove godine zahvaliti. Dobar ritam i vruću atmosferu priredili su nam naši dragi DJ-evi koji su nas neprestano pokretali, ali i cijeli Gat, a oni su bili: DJ Pick A boo, DJ Chiwe, DJ Ved Lemar i DJ Robby. Vrijedne ruke i crteži naše Tajane Šašić i ove godine uljepšavale su naš kamion dok se majstor zvuka Kristijan Doz pobrinuo da ulice “trešte”. 🙂 Također, ništa od navedenog  nebi bilo moguće bez svestranog i dragog nam šefa kuhinje Marina Tomaša koji je cijeli dan vrijedno roštiljao i brinuo o nama.

Naravno, želimo zahvaliti i našim dragim sponzorima koji su olakšali organizaciju cijelog event-a. Oni su: Klanatrans koji nas godinama prati i omogućuje najbolje trenutke na kamionu, pekare: Marinići, Panin, Primorje, Srdoči, Pizzeria Destino, Caffe bar Viva, firma Mist, Mesnica Čučković.

Vesele fotografije i spontane trenutke uhvatili su Arsen Miletić, Denis Hren i Željko Jerneić.

I naravno hvala svim sudionicima povorke koji su i ove godine bili dio naše nezaboravne maškarane priče koju ćemo još dugo pamtiti.

Slobodno zavirite u našu galeriju i pronađite se 😀

Vaš ChikaZ team

 

Komentari su zatvoreni.