ChikaZ Christmas party

Ovu subotu, 22.12., opet ludnica u Stereo Dvorani uz Zumba® fitness! ChikaZ team vam donosi zadnji party u ovoj godini, prije blagdanske pauze 😀

Uz vaše najluđe domaćine iz ChikaZ teama očekuje vas i specijalni gost iz Nizozemske, ZES instruktor, Lars Wensink koji će tokom subotnjeg jutra održati tečaj za licenciranje ZumbAtomic® instruktora, a svi koji će biti na tom tečaju nastupit će navečer na našem Christmas partyju.

Također su pozvani i svi drugi instruktori da nam se pridruže sa jednom koreografijom koju će izvesti sa svojim vježbačima te na taj način sudjelovati u nagradnoj igri, u kojoj najoriginalnija koreografija osvaja nagradu bon Blue Box-a u vrijednosti 200 kn!

 

ChikaZ Christmas party započet će u 19:30h i plan je da traje do 22h 😉 Uz savršen sound sistem Stereo Dvorane očekuje vas pravi božićni ugođaj pa vas pozivamo da se i vi blagdanski “opremite”, nabacite crvene krpice i izvucite božićne kapice iz ormara.

Grickalice i kolači su dobrodošli, da se malo počastimo prije blagdana a upad na naš crveni ChikaZ Christmas party bit će simboličnih 20kn.

Kao i uvijek, spremamo vam puno iznenađenja a na vama je da ponesete dobru volju i obilje energije, kao svaki put 😉

Pridružite nam se na Facebook eventu!

Ho ho ho, see you soon!! 😀

U videu ispod pogledajte kakvu atmosferu zna i može napraviti naš posebni gost, Lars Wensink:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *