BRONČANI CHIKAZ OSTAVIO TRAG NA DANCESTAR NATJECANJU

Iako nas samo tjedan dana dijeli od plesnog i uzbudljivog vikenda u Opatiji mi smo i dalje pod dojmom i veoma ponosi na naše natjecatelje. Riječ je o DanceStar kvalifikacijskom turniru koji se po prvi puta održao u Opatiji, event-u koji je prepoznat kao jedinstveni i visoko profesionalni plesni događaj na kojemu se dobivaju priznanja od slavnih i istaknutih sudaca. Brojni plesači predstavljaju svoja plesna umijeća i dolaze iz zemlje i svijeta, a svi sudionici kući se vraćaju s nevjerojatnim iskustvom i posebnim sjećanjima bez obzira na konačni plasman i postignuti uspjeh. Veoma smo ponosni što je i naš tim s natjecateljskom ekipom, juniori i djeca, imao priliku sudjelovati na tako velikom i hvale vrijednom projektu.

Subota je bila rezervirana za juniore koji su se natjecali u MTV kategoriji i osvojili 4.mjesto. Unatoč brojnoj i jakoj konkurenciji cure su svoj nastup otplesale s osmjehom na licu i dobrom energijom, a navijača i hrabrih mama za podršku iz zamračenih redova dvorane nije nedostajalo. Budući da je riječ o natjecanju visokoga ranga po prvi puta odlučili smo svoja natjecateljska iskustva iskušati van kategorija fitnesa i zumbe i veoma smo ponosne na naše juniorke i njihovu drugačiju i hrabru izvedbu. Bravo cure! <3

Nedjelja je pak bila prava poslastica za našu drugu natjecateljsku ekipu koja je već u rano jutarnjim satima bila u dvorani i krenula s pripremama za nastup. Iščekivanje je uvijek popraćeno dozom adrenalina i uzbuđenja kako trenera ali i samih uzvanika. Naše vjerne mame uvijek olakšaju svaku pripremu jer su one naša najbolja podrška, najvjerniji navijači i pratitelji. Šminkanje, frizure, pletenice i doza zagrijavanja samo je dio atmosfere koja je vikendom vladala u pripremnom dijelu velikoga dana. Naši najmlađi-djeca natjecali su se u open kategoriji s preostalih petero natjecatelja koji su pokazali svoje vrhunske izvedbe i plesna iskustva. U trenutku same izvedbe dvorana je orila glasnim navijanjem, a njihova glavna trenerica Ana Cvitak pratila budnim okom iz backstage-a i pucala od ponosa. Zatim je slijedila velika pauza i nekoliko sati predaha do samog proglašenja koje se čekalo s velikim uzbuđenjem. Pravo iznenađenje, ponos pa i suze iznenadile su naše najmlađe u trenutku prozivke za 3.mjesto. Totalno ludilo, sreća i veselje zavladalo je u svima nama jer smo pokazali kako neizmjerna ljubav i trud uvijek dovode do rezultata koji se ovoga puta posebno prepoznao.

Do kraja večeri i dalje nismo vjerovali koji je veliki dan iza nas, a naše cure i dečko osvojili su kvalifikacije za B ligu na svjetskom natjecanju DanceStar Finale koje se krajem svibnja održava u Poreču. 

Našim najmlađima i juniorima od srca čestitamo za veliki uspjeh i trud kojeg neprestano ulažu u svaki trening. Želimo im još puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima koji nam se bliže, a donosimo i galeriju slika gdje prenosimo i dio plesne i vruće atmosfere.

Vaš ChikaZ team

 

Komentari su zatvoreni.