ChikaZ Rijeka predstavlja fitness festival na SDF-u

28. lipnja, u sklopu Student day festivala, održava se veeeeliki fitness događaj u organizacijichikaz Rijeka tima.

Ovo nam je već sedma godina zaredom da se družimo, a kaže se, tko izdrži do sedme zajedno je zauvijek 😉. Dakle, sve već znate, ali nije na odmet ponoviti, fitnessa će biti na pretek, Les Mills programa more, plesa i zumbe za rasplesati Rijeku, dakle, odlični treninzi i zabava su zagarantirani.

Čim čujete riječi Les Mills znate da uz to ide i prvi hrvatski licencirani Les Mills fitnes i trening centar Snatch. Isto tako prate nas naši sponzori Reebok i Poleo Sport bez kojih ovaj projekt ne bi bio to što jeste.

Šećer je uvijek na kraju, a to su naši gosti Vanessa Vassallovanessa-vassallo 2,  internacionalni prezenter i Reebok ambasador za programe BodyJam, BodyPump, BodyBalance i Sh’bam, a za zumba dio programa, za podizanje temperature i dovođenje ekipe do ludila zadužen je Ionut Iordache, maštoviti i karizmatični Zin Zumba instruktor iz Rumunjske.ionut

Programi će se održati na zatvorenom (Ex Port Delta WAREHOUSE) i otvorenom prostoru (Ex Port Delta OPENAIR) tako da je dragi naši sve prilagođeno, a kome drugome, nego vama.

Pogledajte program i obavezno nam se pridružite. 😆

sdf_SLUŽBENI PLAKAT

28.05.2016. Ex Port Delta WAREHOUSEEx Port Delta OPENAIR
13:00hBODYPUMP™
14:00hBODYATTACK™
15:00hBODYBALANCE™
15:45hSh'Bam™
16:15hBODYCOMBAT™
17:00hBODYJAM™
17:40hZUMBA® masterclass by ChikaZ, Snatch & members
18:15hZUMBA® masterclass by special guests

Komentari su zatvoreni.