ChikaZ Fit Fest oduševio brojnu publiku i vježbače!

FitFest2015_112Na šestom ChikaZ Fit Festu, koji je ove godine iznova oduševio vježbače i publiku, svi su imali priliku pogledati i besplatno isprobati Les Mills programe – BodyAttack, BodyPump, BodyCombat i Sh’Bam, uz goste iz Francuske, Jérôme Schaaf  i Claude Moyson. U popodnevnom dijelu uslijedio je Masterclass Zumba® fitness programa koji su otvorile prekrasne najmlađe članice ChikaZ Kids teama sa svojim pobjedničkim koreografijama.

Posebno osvježenje ovogodišnjem ChikaZ Fit Festu donijeli su Ivana Kuzmac sa svojom Hula Hoop radionicom i naši partneri eventa, Centar Miketa sa prezentacijom Kettlebella.

Atmosferu je dodatno ugrijao specijalan gost iz Kine – George Iu, koji je svojim klizećim pokretima i jedinstvenom energijom zapalio vježbače i posjetitelje!

Mnogi vježbači su popratili cjelodnevno događanje a na završnici programa okupilo se više od 200 ljudi koji su svojom pozitivnom energijom podigli atmosferu na novu razinu i odlično se zagrijali za večernji dio Student Day Festivala.

Zahvaljujemo se našim sponzorima – bez kojih ovogodišnji Fitness Festival nebi bio to što je – Reebok i Polleo Sport.

Posebno smo zahvalni svima koji su došli, gostima instruktorima sa njihovim vježbačima, našim članovima, svima koji su se slučajno priključili i nadamo se da se vidimo uskoro na nekom sljedećem velikom eventu. Veliko hvala i Les Mills Croatia i prvom trenerskom timu koji se predstavio publici.

Komentari su zatvoreni.