ChikaZ i ove godine priređuje najluđu zabavu u Stereo Dvorani

Svi koji su bili prošle godine, znaju već po samom naslovu da ih očekuje najluđi party u Rijeci i široj okolici!

Sada već polako tradicionalan, Fitness in the club, Stereo vol. 2 featuring Zumba® fitness Master Class dogovoren je za sredinu prosinca, točnije subotu, 15.12. sa početkom u 21:30h.

Najava na Korzu

No da nebi mislili kako smo za vas pripremili samo par sati lude zabave uz Zumba® fitness program će početi već u 11h na Korzu, gdje će domaćini partyja ChikaZ tim, najaviti event sa 30-minutnim nastupom i na taj način pozvati sve da nam se pridruže u veoma šareno ispunjenoj suboti. Nakon najave domaćina partyja Korzo će protresti i gosti iz Senja, Samba ispod volte.

Ove godine uz party smo organizirali i tri radionice koje će se održavati od 12:30h do 17:00h a i fantastični duo Zumba Jammera, Rene Mihala i Jelene Diklić imat će ZJ session samo za ZIN članove.

 

Masala Bhangra Workout®

Prva na rasporedu od 12:30h do 14:00h je radionica Masala Bhangra Workout® pod vodstvom Mirele Murko, fitness programa baziranog na indijskom plesu, a miješa tradicionalne Bhangra korake s pokretima i elementima iz Bollywoodskih filmova.

Slušajući ritam Dhol bubnja-tradicionalnog indijskog Punjabi instrumenta, kao glavnog instrumenta muzičke podloge i prilagođavajući koreografske cjeline određenim Bhangra beatovima ovakav class otvara put u jedan prekrasan novi svijet. Trenutno je Masala Bhangra dostupna samo u Zagrebu ali vjerujemo da će se nakon radionice brzo pročuti.

Do tad, više možete saznati na službenoj web stranici a video pogledajte ovdje.

 

 

 

Ragga Jam

Od 14:00h do 15:30h imat ćete priliku upoznati se sa Ragga jam-om koji je spoj hip hopa, reggaeton, dancehall pokreta i soca dancea u prezentaciji Donie Streher.

Čisti dancehall je mekan, po domaće rečeno “šlampav”, i ubiti improvizira riječi, fraze iz svakog dana. Soca je jako impulzivna, snažnih pokreta i slična reggaetonu bez trešenja.

Ragga jam sve to pomiješa, te dobijemo jedno dozu plesa, koji mogu otplesat profesionalci i isto tako neplesači. Sat radionice prilagođava se grupi i kako grupa prati koreografiju, tj same pokrete.

Na YouTube-u možete pronaći hrpu videa o Ragga jamu, ovaj link je samo jedan od kanala.

 

 

 

 

 

8 elements Belly Dance

Posljednja ali ne i manje važna radionica je u terminu od 15:30h do 17:00h na kojoj ćete uz Martinu Presečan moći naučiti 8 elements Belly dance, kombinacije tradicionalnog turskog i egipatskog plesa.

U Belly danceu tradicionalni turski ples predstavlja brži dio dok egipatski ples utjelovljuje sporiji dio plesa. Polaznici bi učili tehniku glavnih pokreta plesa počevši od glave pa sve do kukova (glava, ramena, ruke, trbuh-3 dijela i kukovi; 8 elemenata). Na kraju se sve to objedinjuje u jednu koreografiju od nekoliko minuta (minimalno 2 min; maksimalno 4 min).

Također, i o Belly danceu možete pronaći puno na YouTube-u a na ovaj link ima najviše pogleda, sigurno zbog svoje čarolije koju prenosi.

 

 

 

 

Samo za ZIN instruktore

Nakon radionica slijedi „privilegirana“ poslastica za ZIN članove u obliku Zumba Jam Sessiona koji će voditi Rene Mihal iz Beča i Jelena Diklić iz Zagreba. Session će trajati od 17:00h do 20:00h na kojem će naši i vaši instruktori imati priliku prikupiti ideje i smisliti nove koreografije kako bi učinili vaš sat Zumba fitnessa još boljom i luđom zabavom!

Registracije su počele stoga ne čekajte zadnji tren. broj mjesta je ograničen! Rezervirajte svoje mjesto na zadnji Jam sessionima za ovu godinu i uđite u novu spremni!!

Prijave na: jelena@beatfit.hr i preko ovog linka.

Pridružite nam se na Facebook eventu: Fitness in the club, Stereo vol. 2

Fitness in the club, Stereo vol. 2 featuring a Zumba® fitness Master Class

Vrhunac savršeno ispunjenog dana je definitivno party, Fitness in the club, Stereo vol. 2 featuring Zumba® fitness Master Class koji počinje u 21:30h a vrata Stereo Dvorane otvaraju se u 21h. Uz domaćine iz ChikaZ tima, očekuju vas:

Marina Lorencin ZES Croatia, Rene Mihal, Jelena Diklić, Donia Streher, Martina Presečan, Mirela Murko i mnogi drugi! Kako party nebi poprimio monotoniju (što je malo teže) dovodimo vam i posebne goste, Academiu de Capoeira Rijeka.

Za najbolji mix glazbe za vrijeme partyja moći ćete zahvaliti DJ-u Andriji Andrés Erreu, također poznat kao El Macho!

A da nebi mixali samo glazbu, očekuju vas i promotivne cijene koktela, SAMO 19 kn!

Donosimo vam i galeriju slika od prošle godine. Pripremite se za najluđi party… ikad!

Za sve se možete prijaviti u obrascu niže.


Cijena pojedine radionice = 45 kn.

Ulaznica za party = 35 kn, na dan partyja 40 kn.

FULL PASS = 150 kn (3 radionice+party).

Uplate se vrše na žiroračun Udruge (2340009-1110449096)

– poziv na broj je datum uplate (npr. 03122012)

– opis plaćanja ono što ste izabrali (Masala Bhangra Workout®, Ragga Jam, Belly Dance, Party, Full Pass)


Pošaljite upit

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *