CHIKAZ KIDS AUDICIJA

Page1

VRIJEME:  04.10. 2014. god., subota

LOKACIJA: Trgovački centar VTC VIŠKOVO, Vozišće 5, 51 216 Viškovo. Dvorana se nalazi na najdonjem katu, desno od Konzuma (s parkinga se ulazi).

PRIJAVE:

Svi zainteresirani za ChikaZ Kids audiciju trebaju ispuniti svoje podatke u formularu ispod. Prijave na audiciju primaju se do 02.10.2014.

Smiju se prijaviti isključivo djeca koja treniraju u udruzi Zumba Rijeka , ali ne mlađa od 5 god i ne starija od 15 god.

Audicija se mora pripremiti prema pravilima u suprotnom će kandidat biti diskvalificiran. Svi koji se prijave moraju prihvatiti i uvjete koje mogu preuzeti na dnu članka.

Lista s popisom imena i prezimena djece i točnim vremenom audicije bit će izložena na webu dan ranije.

 

Želimo Vam sreću na audiciji.

ChikaZ Kids team

****PRIJAVE SU ZAVRŠILE****

Na linku niže možete preuzeti redoslijed nastupanja po grupama:

Redoslijed nastupanja po grupama_audicija

REZULTATI NATJECANJA:

Rezultati natjecanja

Čestitamo svima od srca na odličnoj audiciji, za one koji nisu upali ovo nije kraj ali ovo može biti početak ozbiljnijeg rada na sebi jer bit će još prilika za svih 🙂

Ostali koji su upali neka čekaju poziv trenerice Ane koja će ih kontaktirati o početku rada grupa za natjecanje i ako ju trebate njen broj mobitela je: 098/162-2769

VAŽNO: svi oni koji žele vidjeti svoje detaljne rezultate, razgovarati o audiciji ili ako imate primjedbe javite se na info@chikaz.com sa naslovom “ChikaZ Kids audicija”

 

Dokumenti za preuzimanje:

Pravila audicije

Uvjeti audicije

***Sva pitanja i primjedbe slobodno pošaljite na mail info@chikaz.com s naznakom za audiciju ali najkasnije dva dana prije same audicije, nakon tog roka pitanja i primjedbe neće biti uvažene.***

 

Komentari su zatvoreni.