ChikaZ Rijeka po treći put osvaja Riječki karneval!

Pridružite nam se u ludom petom godišnjem dobu, 02.03., i na jedan dan zaboravite sve brige! Već dvije godine smo se vrhunski zabavili i oduševili publiku pa ne mislimo da treći put neće biti takav, pogotovo jer je ovogodišnja maska preslatki Minion iz animiranog filma Despicable Me.

minions

Nakon vrtoglavog porasta članova karnevalske grupe prošle godine, ove godine ograničavamo broj članova na 100 i funkcioniramo na principu “tko prvi njegova djevojka”.

Cijena od 280kn uključuje masku, klopu, cugu i alegorijska kola.

Ispod maske će trebati obući žute majice ili jakne, plave traperice, crne cipele i crne rukavice kako bi što više ličili na Miniona.

Uplate će se vršiti u dva dijela, prvi od 140kn ide sa prijavom niže koja je otvorena do 13.02. a ostatak (140kn) treba biti uplaćen do 25.02. i sliku uplatnice poslati na info@chikaz.com

Prijave koje ne budu potvrđene sa obje uplatnice do 25.02. bit će poništene!

 

Uplate se vrše na IBAN Udruge Zumba Rijeka HR4623400091110449096, poziv na broj je datum uplate a opis plaćanja “Karneval 2014., 1. uplata” za prvu uplatu i “Karneval 2014., 2. uplata” za drugu uplatu. Ako želite uplatiti cijeli iznos odjednom samo to naznačite na uplatnici.

Povrat novca nije moguć, jedino u slučaju da si sami osigurate zamjenu (tada međusobno rješavate uplate a nas ste dužni obavijestiti e-mailom).

Ako niste bili sa nama prošlih godina pogledajte kako nam je bilo, ili se podsjetite ako ste bili:

  

 

Za one kojima treba još nagovaranja i objašnjenja tko su Minionsi:

Neka pripreme za veliki 31. Riječki Karneval počnu!

Obaaaaveeeezno se pridružite Facebook eventu! 😉

LOVE CARNIVAL, LOVE BANANAS!

Komentari su zatvoreni.