PLESNA PRATNJA NA GLAZBENOJ MANIFESTACIJI DJEČJI MIKROFON

Vikend nam je prošao veoma radno i plesno. Sudjelovali smo kao plesna pratnja na pjevnom natjecanju Dječji mikrofon. Riječ je o glazbenom događaju za djecu u dobi od 6 do  16 godina. 

Ovo je već četvrta godina za redom da se manifestacija održava i okuplja mlade pjevače iz Primorsko-goranske i Istarske županije. Ove godine prvi puta pridružili su se i mladi natjecatelji iz Zagreba i Splita.

Naša uloga bila je plesno obogatiti scenu svim polaznicima vokalno-scenskih radionica u organizaciji kreativno-glazbenog centra “Glazbeni vrtuljak”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mlade glazbene nade predstavljale su se u dvije kategorije: 1. kategorija od 6-11 godina, a 2. kategorija od 12 do 16 godina. 

Organizirane su bile dvije večeri- polufinale i finale. Čestitamo i našoj mladoj ChikaZ-ici Lauri Vidović na prolasku u finalnu večer i odličnom scenskom nastupu sa svojim ChikaZ curama.

 

 

 

 

 

 

 

Naše trenerice Ana Cvitak i Doria Vojnović sudjelovale su, također, u ovoj prekrasnoj glazbenoj manifestaciji. Ana je bila zadužena za scenski pokret tijekom održavanja vokalno- scenskih radionica, a Doria je svoja mišljenja, o izvedbama mladih nada, u polufinalnoj i finalnoj večeri dijelila s ostalim članovima žirija. U revijalnom dijelu naši su natjecatelji pokazali kako se pleše i koliko vole ono što rade. Zahvalni smo na još jednom prekrasnom iskustvu i divnoj suradnji s “Glazbenim vrtuljkom”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zavirite u našu galeriju 🙂

 

Komentari su zatvoreni.