ChikaZ Rijeka i Mosquito bar Kostrena predstavljaju novi program

Zbog najavljenog lošeg vremena i mokrog terena prezentacija Beachbody Workouta se odgađa za ponedjeljak, 5.05.!

 

beachbody workout_pon-cetSa dolaskom sunčanijih i dužih dana sve nekako živne pa tako i ljudi dobiju volju za rekreacijom, boljom kondicijom i općenito boljim i zdravijim životom.

Ponajviše iz tog razloga ChikaZ Rijeka i Mosquito bar Kostrena donose vam novi program na otvorenom: BEACHBODY WORKOUT.

Beachbody Workout je bodyweight only vrsta treninga koji kombinira cardio conditioning, basic bodyweight strenght training, mini HIIT (High Intensity Interval Training) boost i mini yoga flow.

Program je zamišljen kao program vježbanja isključivo vlastitim tijelom!
Kroz 60 min rada kombinira se dinamično zagrijavanje zatim slijede bodyweight vježbe kojima se ciljaju velike grupe mišića, a nakon kojih slijedi mini HIIT trening za završni boost. Osmišljena je i kratka flow rutina na kraju treninga kako bi smo kvalitetno opustili mišiće, proteglih ih i napunili kisikom.

Beachbody Workout održavat će se svakog ponedjeljka i četvrtka od 18h do 19h, te preporučamo da ponesete vlastite prostirke (radi ugodnijeg istezanja).

Prvi besplatni trening bit će u ponedjeljak, 5.05. u 18h ispred Mosquito bara u Kostreni, koji osim terase sa predivnim pogledom i odlične lokacije tik uz more ima i sportski teren za odbojku na pijesku, badminton,te je dopušten dolazak i psima (dog friendly).

Nakon treninga vas u Mosquito baru očekuje i osvježenje od svježeg voća “VITAMINSKA BOMBA”!

Vidimo se!!

Komentari su zatvoreni.