ChikaZ Rijeka predstavlja Fitness Festival na SDF-u

Već petu godinu za redom, sada već veliki Student Day Festival (SDF) prati i ChikaZ Fitness Festival – spoj sporta, rekreacije, zdravog načina života i zabave.

Cilj Fitness Festivala je približiti posjetiteljima rekreaciju kao nešto zabavno i opuštajuće te ih potaknuti na neki oblik vođenja zdravog načina života.

Ove godine Fitness Festival traje cijeli dan, a održat će se u subotu, 31.05. u trajanju od 12h do 19h. Program će biti podijeljen u dva dijela od kojih će se jedan održati u bivšoj tvornici Export Drvo, a drugi na otvorenom. Ulaz na oba dijela programa je BESPLATAN.

FITNESS-FESTIVAL-14

 

Ex Port Delta WareHouse

12:00 – 16:00   REEBOK LES MILLS – EXPERIENCE DAY

12:00 BODYATTACK™
13:00 BODYSTEP™
13:45 CXWORX™
14:30 BODYCOMBAT™
15:00 Sh’BAM™

Ex Port Delta OpenAir

15:30 – 19:00   CHIKAZ FIT FEST

15:30 House
16:00 CrossActive – Active team (Ex Port Delta WareHouse)
16:15 Hip hop
17:00 Zumba® fitness

 

Posjetitelji će u prvom dijelu programa – REEBOK LES MILLS – EXPERIENCE DAY imati prilike probati različite Les Mills programe:

LogiciNa1Mjestu72dpi-01

– program kardio vježbi za izgradnju snage i izdržljivosti. Ovaj visoko intenzivni oblik treninga kombinira sportsko aerobne pokrete sa vježbama snage i izdržljivosti. Dinamični instruktori i moćna glazba motiviraju polaznike prema njihovim fitness ciljevima – od vikend sportaša na snažne protivnike! (VIDEO)

LogiciNa1Mjestu72dpi-02

– je energična step tjelovježba zbog koje se osjećate oslobođeno i živo. Koristeći prilagođene korake i jednostavne pokrete na i oko stepera dobivate veliku motivaciju uz pjevnu glazbu i pristupačne instruktore. Kardio blokovi snažnog intenziteta velikom brzinom utječu na sagorijevanje masnoća i oblikovanje vaših mišića i cijelog tijela. (VIDEO)

LogiciNa1Mjestu72dpi-03

– izvrsno brusi torso i skupinu mišića koji povezuju gornji i donji dio tijela. Idealan je za zatezanje trbuha i stražnjice, te također poboljšava funkcionalnu snagu i pomaže u prevenciji ozljeda. (VIDEO)

LogiciNa1Mjestu72dpi-04

– snažan set vježbi temeljen na borilačkim vještinama. Uključuje najbolje iz karatea, muay thaija, boksa i taekwondoa.  Tu pustite nepoznatog sebe i udarajte, vičite, lupajte! (VIDEO)

LogiciNa1Mjestu72dpi-05

– koristi jednostavne ali zabavne plesne pokrete koje svatko može pratiti.  Savršen način da otkrijete zvijezdu u sebi i pri tom se dovedete u formu čak i ako mislite da ples nije vaša disciplina. (VIDEO)

 

U drugom dijelu programa – CHIKAZ FIT FEST posjetitelje očekuju razni plesni classovi na otvorenom:

2aHIP HOP AND HOUSE CLASS with Alec El-Kazal

HIP HOP CLASS – upoznajte kulturu koja je već na sceni 40.g., kultura koja utječe na sve nas. Učimo vokabular, osnove, glazbu te u suštini vlastito tijelo u precool pokretima. Naučite osnove, kombinirajte svoj groove, freestyle i jednostavno se zabavite.
HOUSE CLASS -brzi footwork i fluidni pokreti tijelom čine ovaj ples jako privlačnim. House broji svoje početke ranih 80-ih godina.

Oba Class-a sastojat će se od basic jednostavnih koraka baziranih na fitness-plesnim pokretima.


CrossActive – Active team (Ex Port Delta WareHouse)

active logo

Radionica se sastoji od prikaza tehnike nekih od osnovnih funkcionalnih pokreta, kao što su mrtvo dizanje, čučanj i rameni potisak i njihove varijante koristeći drveni štap. Zatim razrađujemo metodiku sigurnog i svrsishodnog učenja pojedinih pokreta i progresiju kroz naprednije opcije. Greške koje se javljaju u osnovnim pokretima korigiramo po logičnom redoslijedu kroz jasne upute.

Zumba® fitness

n_g-2Svjetski poznata plesna groznica, energični Masterclass i luda završnica Fitness Festivala!

Na stage-u vas uz domaćine – ChikaZ Rijeka team, očekuju i gosti iz Srbije – Nevena Komazec i Goran Mandić, a dolaze iz Novog Sada kako bi svojom energijom oduševili cijelu Rijeku!

Prisjetit ćemo se starih Zumba® fitness hitova sa gostima instruktorima iz cijele regije na OLDIES-GOLDIES dijelu programa a pripremamo vam i razna iznenađenja uz odlične glazbene mixeve jedinstvenog DJ-a Manuela Lupena!

Ne propustite ovu kombinaciju raznih stilova i prezentacija novih programa, pridružite nam se, naučite nešto novo i učinite nešto dobro za sebe i svoje tijelo!

Pridružite se i na Facebook eventu i budite u toku sa svim informacijama.

Komentari su zatvoreni.