ChikaZ Rijeka vas vodi na Riječki Karneval 2015.

CHUBSUIT

Opet nam se bliži to doba godine!

Nakon prošlogodišnjeg osvajanja maškaranog Korza sa suvremenim i preslatkim žutim Minionsima, vrijeme je da se vratimo u još jednom bucmastom obliku!

Kako nam je ove godine zima malo jače pokazala svoje zube, odlučili smo se za nešto „topliju i okrugliju“ varijantu maske. Svoje atletske vještine ćemo umjesto davnih 80ih pokazati kroz masku sličnu sumo-borcima.

Veliko finale Riječkog Karnevala održat će se 15.02.2015. a naša luda karnevalska grupa ove godine će zasjati kao ChikaZ Sumo Fighters!

Pozornost nam je posebno privukao jedan video 😉

Prijave su moguće isključivo preko Formulara na dnu članka i otvorene su do 16.01. u 12h.

U ukupni iznos koji nije u potpunosti definiran ali neće premašivati 300kn uključeni su: maska, alegorijska kola, hrana i piće.

Prije ispunjavanja prijave potrebno je na IBAN Udruge Zumba Rijeka (HR4623400091110449096) uplatiti akontaciju od 60kn, poziv na broj je datum uplate, a opis plaćanja “Akontacija – Karneval 2015.”

Ostatak iznosa (koji će uskoro biti definiran) potrebno je uplatiti do 31.01. sa opisom plaćanja “Karneval 2015.” te sliku uplatnice poslati na info@chikaz.com

Prijave koje ne budu potvrđene sa obje uplatnice do 31.01. bit će poništene!

Povrat novca nije moguć, jedino u slučaju da si sami osigurate zamjenu (tada međusobno rješavate uplate a nas ste dužni obavijestiti e-mailom).

Kako se naša karnevalska grupa prezentira scenskim nastupom a ne samim izgledom maske, dolasci na probe su OBAVEZNI – a o terminima istih bit ćete na vrijeme obaviješteni.

Sve novosti možete pratiti i na Facebook eventu: ChikaZ Sumo Fighters

Ako se još dvoumite oko sudjelovanja u Karnevalu sa ChikaZ timom, pogledajte videe od prošlih godina:

2012. – Shuffle Unite

2013. – ChikaZ Style

2014. – ChikaZ Minions

 

Komentari su zatvoreni.