ChikaZ team vas vodi na 30. Riječki karneval

Original

Dragi naši,

Nakon prošle vrlo uspješne godine kada smo prvi puta nastupali na karnevalu sa 60-ak članova, bliži nam se novi, jubilarni 30. Riječki karneval.

Iako je prvotna verzija maske bila u stilu brazilskog plesa odlučili smo se pratiti svjetske trendove i izabrati nešto praktičnije i još luđe – GANGNAM STYLE!

Međunarodna karnevalska povorka zakazana je za 10.02. na kojoj nastupamo kao grupa “Op op op” na remix svjetskog hita Gangnam Style i parodije “Gladan sam” (parodiju možete pogledati na linku ovdje)

KOSTIM će se sastojati od kričavog sakoa, bijele košulje ili majice, crnih hlača, leptir mašne i kul naočala. Na vama je da si osigurate crne hlače i bijelu košulju ili majicu, ostatak rješavamo mi.

Također kao i prošle godine, plan nam je pojaviti se na Korzu sa ogromnim alegorijskim kolima 😉

PRIJAVE će se vršiti preko web stranice. Bit će potrebno upisati svoje podatke, tražene mjere (za kostim), preferirano piće i hrana i potvrdu o uplati akontacije u iznosu od 150 kn kojom se potvrđuje sudjelovanje u povorci a koristi se za nabavku materijala.

Rok za uplatu akontacije: 21.01.

Ostatak kotizacije ovisit će o broju prijavljenih a znat će se krajem sljedećeg tjedna i iznosit će još maksimalnih 50 kn.

 

Uplate se vrše na žiroračun Udruge Zumba Rijeka (2340009-1110449096) sa naznakom “Akontacija za karneval” a poziv na broj je datum uplate.

 

KOREOGRAFIJA I VJEŽBANJE:

Snimljena je koreografija koju su dužni naučiti svi sudionici i pripremiti se za probe koje se održavaju 24.01.-8.02. i koje SLUŽE ISKLJUČIVO ZA POSTAVLJANJE FORMACIJE I EVENTUALNO RAZJAŠNJAVANJE NEJASNIH KORAKA A NE ZA UČENJE KOREOGRAFIJE.

Koreografija:

Snimku sa prošlogodišnjeg karnevala pogledajte ovdje.

 

Veselimo se ponovnom druženju, budite dio šašavog petog godišnjeg doba i pridružite nam se! 😀

MOLIMO SVE KOJI SU SE VEĆ PRIJAVILI DA PONOVE PRIJAVU ZBOG NOVIH MJERA MASKE!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *