ChikaZ team Vas vodi na SKOKfit |2013

SKOKFITNASLOVDragi prijatelji, vrijeme je da vam najavimo novi veliki SKOKfit – 09. i 10.11.2013!
Od 2007 do 2012 godine, isti se od forme dvodnevnog seminara namijenjenog isključivo Pilates trenerima, razvio u najveće regionalno  okupljanje sportskih i fitness stručnjaka,  s dodatnim izložbeno-sajamskim dijelom.

SKOKfit Vam nudi Kongresni i edukacijski dio, zabavni sadržaji za posjetitelje, gospodarski i promotivni dio,humanitarna zona.

Više od 20 regionalnih i međunarodnih prezentera i preko 30 sati mastercalssova i workshopova, od kojih posebno želimo istaknuti sljedeće:

Ivan Robustelli

Posjetioci ovogodišnjeg Rimini Welness-a pamte ga po fenomenalnom House classu koji je odrzao na Reebokovom paviljonu. Prezenter Reebok 5 Italija, izumitelj House2Fit i Total Fit program. Također organizator TWENTY7EVENT KONVENCIJA u Milanu.

Mathieu le Bail

Nakon specijalizacije Les Mills programa otvorio je put svojoj svjetskoj karijeri. (London, Paris, St Tropez, Geneva …) Danas je on međunarodni prezenter BODYATTACK ™ i BODYCOMBAT ™ programa. Gostovao na eventima FRIC 2013, i SKOK u suradnji s Chikaz timom. Prvi prezenter Les Millsa programa u našoj regiji. Ovaj energični francuz će vas zapanjiti svojom stručnošću i profesionalnošću.

Chikaz team Rijeka

Ana Petrić- Orlando fitness

Ana je licencirani Les Mills instruktor, aerobik instruktor i demonstrator, te dugogodišnji voditelj različitih programa grupnog fitnessa. Svima je poznata kao vesela, razigrana i kreativna u svojim treninzima.

Ines Petrić- Orlando fitness

Položila je brojne tečajeve grupnog fitnessa. Ines je licencirani Les Mills instruktor, aerobik instruktor i demonstrator, te dugogodišnji voditelj različitih programa grupnog fitnessa.

Chikaz team organizira prijevoz, rok prijave je do 08.11.

– cijena autobusa je 200,00 kuna, uplate se vrše na treninzima

– autobus bi krenuo 09.11. ujutro, a povratak u večernjim satima.

Povrat novca nije moguć, jedino u slučaju da si sami nađete zamjenu. U slučaju većeg interesa moguća je opcija većeg busa i niža cijena putovanja a o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.

*Cijena za Zumba fitness satove je 100,00 kn, te se prijave vrše kod Matee Knez.

*Cjenik za cjelodnevne aranžmane možete pogledati OVDJE.

Prijaviti se možete putem sljedeće prijavnice :

Donosimo Vam i program za subotu:

Program SKOKfit 2013

Komentari su zatvoreni.