ChikaZ TrollZ uspješno odradili karnevalsku povorku!

ChikaZ Rijeka i ove je godine sudjelovao na Riječkom karnevalu s maskom ChikaZ Trolovi. Mnoštvo nepoznatih lica, po prvi se puta susrelo, ujedinilo i na kraju uspjelo u ovoj predivnoj priči prikazanoj na Riječkom Korzu.

Dok o ovome pišemo, krv u žilama vrije, energija se podiže… Zabavljali smo se tada, kroz ulice grada, s brojem 22 Klanatrans i Superina nas vode.

Klanatrans je ujedno naš vrijedan i redovan pratioc bez kojeg cijela ova naša priča ne bi bila ovako savršena i zato puno, puno hvala.

Navijali smo glasno u ritmu muzike jasno za koju je bio glavni i odgovorni, naš vrhunski DJ Pick A boo, kojem ovim putem zahvaljujemo od srca.

Veliko hvala svim našim sponzorima. Bez njih cijela priča nebi bila moguća, a ovo su oni:  Pizzeria Destino, Pekara Crikvenica, Pekara Vojak, Pekara Srdoči, Restoran Na Sušaku, Pekara Panin, Pekara Sveti Matej, Pekara Marinići & Tiskara Šuljić. Naravno tu su i vrijedne ruke naših šilica, vozača & ostalih pomagača.

Hvala našem vrijednom kuharu Marinu Tomašu koji se potrudio da svaki gladni trol dobije energiju za nastavak navijačkog ludila. Svestrana je on ptica koja svake godine na puno polja da sve od sebe za zadovoljstvo svih nas. Nista mu nije teško kada oko sebe vidi toliko sretnh lica.

Naravno šećer ostavljamo za kraj i zahvalu svima vama, baš svima, hvala STODVADESETKI trolova koji su poharali Korzo i doprinijeli da Karneval 2017. bude još bolji, kvalitetniji i veseliji.

AAAAAAAA, evo nam i fotkica 🙂

Vaš ChikaZ tim

Komentari su zatvoreni.