ChikaZ TROLOVI kreću u AKCIJUUU!

Akcijaaaa, krećemo punom parom u završne pripreme za povorku. ChikaZ tim ozbiljno se prihvatio posla. Zasukali smo rukave, pripremili pjesmu  i vrijeme je za probe. Dakle……slijede neke upute za što bolju suradnju i što bolju organizaciju.
VAŽNO! 😆
 
Raspored probi:
•04.02. (subota), Snatch Fitnes i Trening Centar, Kantrida, 18:00 sati
 

 
Ukoliko baš stvarno i opravdano niste u mogućnosti prisustvovati probama,
molimo vas, da nam to što prije javite. Kako su radovi u punom jeku, jedva čekamo 26. veljače,  osim dolazaka na probe potrebno je uplatiti i ostatak novca za ludi provod. 😆 😆 😆

 

Ukupna cijena svega uključenog u maškaranu povorku je 320 kn, dakle, svatko mora uplatiti još 170 kn. U cijenu je uključena klopa, piće te maska.
 
Od spužve napravljeni su: glava i uši, nos i stopala, dok su od od tkanine napravljene haljinice, hlačice i prsluci. Ispod toga je potrebno staviti duge rukave i nogavice u jednoj, istoj boji(za žene rozo, bijelo ili crno, a za muške modro plavo, bijelo ili crno). 

 
NAPOMENA: posljednji rok uplate je 17.02.!!
***NAKON ISTEKA ROKA NIJE SE MOGUĆE PRIJAVITI!**
 
Vidimo se na probama!!!😆😆
 

Vaš ChikaZ tim
 

 

Podatci za uplatu:

Na IBAN Udruge Zumba Rijeka (HR4623400091110449096) uplatiti ostatak iznosa od 170kn, poziv na broj je datum uplate, a opis plaćanja “Karneval 2017-2.rata.”

Ukoliko uplaćujete iznos za više osoba molimo Vas da u NAPOMENI naznačite imenom i prezimenom za koga je još uplata! 

Povrat novca nije moguć, jedino u slučaju da si sami osigurate zamjenu (tada međusobno rješavate uplate, a nas ste dužni obavijestiti e-mailom).

Komentari su zatvoreni.