ChikaZice još uvijek pod dojmom Sajma zdravlja u Vinkovcima

Od 24. do 27. travnja ChikaZ Rijeka team sudjelovao je na Sajmu zdravlja u Vinkovcima u suradnji sa Rijeka Zdravim gradom i Klubom 50+.

U suradnji sa Rijeka zdravim gradom na čelu sa profesoricom Irenom Deže Starčević krenuli smo u veselom društvu tri umirovljenice i vozača Ivana iz Crvenog križa. Brzom vožnjom stigli su u Vinkovce, uredili štand plakatima, grančicama lovora i ružmarina te promotivnim materijalom. Cijela ova priča ne bi bila moguća da nije bilo prave suradnje sa Gradom Rijekom koji nam je i omogućio susret svih Zdravih gradova Republike Hrvatske u Vinkovcima.

sajam_019Na otvaranju u petak, bilo je veoma svečano uz prisustvo svih predstavnika Mreže zdravih gradova, domaćina Sajma te naravno gradonačelnika. ChikaZice su jednostavno, svojim nastupom, upriličile i taj dio te za kraj podignuti atmosferu do ludila.

Osim samog nastupa na Sajmu, cure su uživale vodeći radionice Zumba® fitnessa 60+ za umirovljenike Staračkog doma Vinkovci, opatijske grupe plesača potresujke te grupe plesača šokačkog kola. Ugodno su se iznenadile predivnom toplom atmosferom te unatoč godinama odličnom koordinacijom te brzim učenjem koreografije. Smijeha i veselja nije nedostajalo a svaku večer su provele plesući i pjevajući u odličnoj atmosferi te degustaciji ukusnih slavonskih jela i specijaliteta vrhunskih kuhara.

Na zatvaranju Sajma zdravlja naši umirovljenici su zajedno sa ChikaZicama nastupali na pozornici i imali čak i malo treme prije samog početka, ali su unatoč tome koreografiju otplesali savršeno.

Nakon svega, sretni, puni energije i usprkos napornom vikendu, krenuli smo kući noseći sa sobom dijelić te nevjerojatne atmosfere.

Veliko hvala ponajprije profesorici Ireni Deže Starčević i Rijeka zdravom gradu, Klubu 50+ iz Rijeke i organizatorima te se nadamo pozivu i iduće godine! Puno hvala svima!

Komentari su zatvoreni.