CHIKAZICE U PREKRASNOM I SUNČANOM OMIŠU

Subota ujutro bila je idealno vrijeme za okupljanje naših dragih instruktorica i kretanje za daleki Omiš. Avantura autom uvijek donosi jednu posebnu dozu smijeha, iznenađenja i nezaboravnih zajedničkih trenutaka. Nakon nekoliko pauza i dogovora napravile smo mali izlet u prekrasnom Šibeniku, razgledale grad i iznova se oduševile ljepotama koje pruža naša zemlja.

Nastavak putovanja i sljedeća zacrtana odrednica bio je prekrasan Omiš. Teško je objasniti krajolik koji vas okružuje dok se vozite uskim cestama, a okružuju vas stijene, stijene i još malo stijena. Zaista prekrasno i vrijedno posjeta!

Event na koji smo se rado odazvale započeo je još u petak, a mi smo sudjelovale subotu i nedjelju. Mjesto održavanja event-a zračilo je posebnom energijom, dobrom glazbom i naravno prekrasnim ljudima koji su tamo bili. Poznata nam lica i stari prijatelji uvijek izazovu predivne emocije u svakoj od nas. Otvorenje Zumba event-a započelo je zajedničkim snimanjem flashmob-a na pjesmu Azukita.

Latino ritmovi odzvanjali su neprestano još nekoliko sati u dvorani, bez većih pauza, a dobre zabave i plesa nikako nije nedostajalo. Lijepo je bilo biti dio event-a među ljudima koji, također, rade i dijele istu ljubav prema onome što vole i rade. Međusobno podržavanje instruktora i zajedničko plesanje uvijek izvuku maksimum iz svakog od nas. Na okupljenom eventu družile smo se s instruktorima iz Omiša, Labina, Rijeke, Zadra, Splita, Zenice, Ljubuškog i Sarajeva.

Sunčana nedjelja bila je rezervirana za Zumba masterclass na plaži ali i Salsation masterclass uz našu dragu instruktoricu Katiu Mello. Prekrasna duga i pješćana plaža, pogled koji osvaja, dobra muzika i još bolja energija osvojila je svakoga od nas i poželjela ostati još barem nekoliko dana. Nedjelja je zaista bila prekrasna, a neki su se odlučili i osvježiti u moru.  🙂 

Zahvaljujemo se našoj dragoj Elsie i njezinoj cijeloj ekipi na prekrasnom eventu, dobroj organizaciji i pozivu, a mi jedva čekamo sljedeću godinu i ponovno druženje! 🙂

U galeriju slobodno zavirite! 🙂

Vaše ChikaZice

 

Komentari su zatvoreni.