Ekskluzivno sa Zumba Rijekom na SKOK-u…

Ako ste mislili da je iznenađenjima od strane Zumba Rijeke došao kraj, prevarili ste se!!

Zbog upita o naknadnim prijavama za odlazak na SKOK i na masterclass sa Steve Boedtom Zumba Rijeka samo za vas produžuje prijave do zadnjeg časa, i to do sutra (petak) do 19h! Ali ne stajemo samo na produženju prijava! Potaknut vašim interesom, Steve će u subotu održati dva masterclassa za cijenu jednoga (prvi ujutro od 8:40h do 9:40h i drugi popodne od 13:20h do 14:20h)!!

Kako su nam akcije i iznenađenja krenula od ruke, uz dva masterclassa dodajemo i gratis sudjelovanje u programu koji je odmah nakon drugom masterclassa – Reebok & Cirque du Soleil, JUKARI Fit to Flex.

 

Ako to već niste učinili do sada, prijaviti se možete na linku ovdje a ispod obrasca za prijavu stoji raspored konvencijskog dijela (na kojem su masterclass-i i za koji se plaća ulaznica, 150kn-masterclass; 350kn-cijeli dan) i prezentacijskog dijela sajma (na kojem Zumba Rijeka nastupa tokom subote i nedjelje a ulaz je besplatan).

PAŽNJA: KONVENCIJSKI DIO – (ZUMBA MASTERCLASS-ovi sa Stevom) SU NA KINEZIOLOŠKOM FAKULTETU,HALL 1.
SAJAMSKI DIO – (nastupi ZUMBA RIJEKE i gostiju) SU U ARENA CENTRU-FUN ZONA NA PRVOM KATU.

Na tlocrtu Arena Centra možete vidjeti gdje se na prvom katu odvija SKOK na kojem će vladati zumba ludilo sa Zumba Rijekom 😉

Uz Zumba Rijeka team očekuju vas instruktori iz cijele Hrvatske (Jelena Diklić, Sania Švigir, Helena Lojen, Marina Lorencin, Davor Ilič, Djana Kljajić, Ana Paun, Korina Muhek…) i to sve u suradnji sa Orlando Fitnessom 😉

 

Da vas podsjetimo malo tko je Steve Boedt i zašto je odlazak na SKOK i masterclass sa njime tako ekskluzivan:

Steve je nominiran među prva 4 najbolja međunarodna predavača u NY. Putuje i educira širom svijeta u više od 35 zemalja od Japana do Europe, USA, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Kine, Južne Koreje… kao plesač i učitelj, a sada voditelj i trener te kao član visoko proslavljenog belgijskog NIKE Elite Teama. Steve je trener na 3 nacionalne televizije i kordinator programa “the biggest Loser” i “celebrity fitness”. Steve brzo dobiva međunarodna priznanja za svoje originalne ideje kojima prelazi granice i stvara nove koncepte i koreografije.

Prošle godine su svoje zumba umijeće pokazali Marina Lorencin, Davor Ilič, Helena Lojen i Matea Knez a ove godine rame uz rame sa Steve Boedtom stat će Matea Knez i Marina Lorencin (od nedavno ZES instruktorica).

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *