GOLUBINJAK HERE WE COME!

 

Dragi  naši članovi veliki i mali, roditelji, bake, djedovi i prijatelji,

ove godine svoju završnu produkciju osmislili smo na malo drugačiji način. Sunčani dani idealna su prilika da svoje dane provedemo na svježem zraku. Nakon završetka školskih obveza vrijeme je da zajednički obilježimo i ovu rekreacijsku, zumbastičnu godinu.

 

 

U nedjelju 17.6. pozivamo svih Vas, aktivne članove, prijatelje i obitelj da nam se pridružite u Park šumi Golubinjak. Pripremili smo razne sportske igre, zajednički Zumba masterclass, puno smijeha i zabave i naravno druženje koje je zamišljeno kroz cijeli dan. 

Predviđeno vrijeme dolaska je 11 sati. Omogućili smo i povlaštenu cijenu ulaznice koja iznosi 10 kn po osobi.  Za one koji nisu upućeni na Golubinjaku postoji restoran koji nudi hranu i piće u ponudi, a za nas ima gotova jela po posebnoj cijeni od 24 kn. Prijave za hranu potrebno je izvršiti u dole ponuđenoj prijavnici. Ukoliko želite možete donijeti i vlastitu hranu.   

Prijave dolaska su OBAVEZNE kod trenerica ili putem weba do 6.6. !!

Ne zaboravite kape za sunce i kreme, udobnu sportsku odjeću i opremu, rekete, lopte i željene rekvizite za igru. Slobodno povedite još nekoga sa sobom, a dobra volja i osmijeh uvijek su dobrodošli! 

<3

Vaše ChikaZice

Golubinjak prijava

Komentari su zatvoreni.