Jedan i jedini CheerZleader tim

Ludiiiloooo, savršeenstvooo, predobroooo, jednostavno, nemoguće je jednom riječju opisati nedjeljnu atmosferu, Karnevalsko ludilo, CheerZleader tim u akciji na prekrasnom Korzu….jaaaaooooo divootaaaa.

Dok o ovome pišemo, vraćaju se sjećanja, krv u žilama vrije, energija se podiže, želimoooo reprizuuuuuu!!!! Navijali smo tada, kroz ulice grada, s brojem 49 Klanatrans i Superina nas vodi. Klanatrans je naš vrijedni i redovni pratioc bez kojeg sva ova naša priča ne bi bila ovako savršena i zato puno, puno hvala.


 

Sa zumbom u krvi, suknjice i pomponi koje nam je sašila mama Vesna Jureković, a CheerZleader tisak otisnula Tiskara Actuel, učinili su da sve vrvi. Navijali smo glasno u ritmu muzike jasno za koju je bio glavni i odgovorni urednik dboki Sound & Light’ na čelu sa dva vrhunska DJ-a, DJ Chiwe i DJ Pick A boo, kojima ovim putem zahvaljujemo od srca.


 

CHIK2

Snimao nas je naš Krešimir Linić pa zato pogledajte i prisjetite se koliko smo uživali i što se sve izdešavalo LINK. Plesali smo na stageu kojeg su vrijedno složile ruke ekipe Erika Gušića. Fotkali su nas sa svih strana, ali mi evo nudimo fotke Marka Gracina. Uživajte!


 

CHIK9

 A tek klopa i cuga, auuuuu, za nju je zaslužno mnoštvo mesnica, pekara, firmi, pojedinaca……kao što su Mesnica Čučković, Mesnica Žeželić, Pekara Primorje, Pekara Vojak, Pizzerija Destino, Pik Rijeka, Brodokomerc Nova, Peknjica Lišćevica, Angelina, Pizzeria Destino, Šegota d.o.o. i Opg Redento Kiršić.


Hvala našem vrijednom kuharu Marinu Tomašu koji se potrudio da svaki gladni navijač dobije energiju za nastavak navijačkog ludila. Svestrana je on ptica koja svake godine na puno polja da sve od sebe za zadovoljstvo svih nas. Nista mu nije tesko kada oko sebe vidi toliko sretnh lica. Za prijevoz silnog materijala i hrane svoje vozilo ustupio nam je Mramoterm d.d.


CHIK6Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije bilo vrijednih ruku što naših vježbača što vrijednih navijača koje su pomagale u uređivanju alegorijskih kola, slaganju, raslaganju….u mnoštvu stvari…..  Naravno šećer ostavljamo za kraj i zahvalu svima vama, baš svima, hvala STODESETKI navijača koji su poharali Korzo i doprinijeli da Karneval 2016. bude još bolji, kvalitetniji i veseliji.


CHIK11

 
Vaš ChikaZ tim

 

Komentari su zatvoreni.