JOŠ SAMO NEKOLIKO DANA DIJELI NAS OD GRAND PRIXA 2018

Još samo nekoliko dana i natjecateljski ChikaZ kids team kreće na svoj daleki put. Ovoga puta dobrodošlicu i organizaciju plesnog događaja preuzeo je grad Subotica. Riječ je o Grand prix 2018 međunarodnom natjecanju kvalifikacijskog karaktera koje se i ove godine održava u Hali sportova.

Očekuje se oko 700 plesača koji će u dva dana pokazati svoje vještine i talente, a natjecatelji dolaze iz Rumunjske, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Postoje četiri kategorije natjecanja, a to su: mažuret ples, balet, zumba, fitnes, klasičan ples i moderan ples.

U petak kroz jutarnje sate naše klinceze sa svojim trenericama i super mamama kreću na put. Natjecanje se odvija za vikend ovisno o kategorijama u kojima se natječu. 

Za naše mlade natjecatelje proljetnih praznika nije bilo, a razlog vrijednih priprema upravo smo sada objasnili. Nešto novo i drugačije i ovoga puta pripremili su pod vodstvom svoje trenerice Ane.

Željno očekujemo i zajednički brojimo dane, a o uzbuđenju nije potrebno ni govoriti. Što ih sve očekuje i kako im je bilo uskoro ćemo objaviti, a slobodno nas pratite putem Facebook i Instagram stranice gdje ćemo objavljivati i donositi najnovije informacije.

Želimo im sretan put i ogromnu sreću u prezentiranju svojih umijeća i nestrpljivo očekujemo detalje s putovanja. Držimo palčeve, a vi rasturite! 🙂

Organizator natjecanja je njemačko udruženje Maria Thereziopolis i Crystal plesni studio iz Subotice kojima zahvaljujemo na pozivu.

Vaš ChikaZ team

Komentari su zatvoreni.