KREATIVNE RADIONICE NA VIŠKOVU

Ove sezone donosimo nove vijesti!! Ideja je krenula na jednoj večernjoj kavi i željom da prenesemo znanja, vještine i talente svih marljivih ljudi! Otvorili smo sezonu kreativnih radionica koje se odvijaju vikendom u samom centru Viškova;  u našem veselom i šarenom prostoru!  

Planiramo provedbu raznih radionica kao što su kreativne, plesne, umjetničke i sve ostale koje mislimo da bi bile zanimljive! Uvijek prihvaćamo prijedloge i sugestije pa nam se slobodno i obratite 🙂

Radionice se odvijaju svake druge subote kroz jutarnje termine. Trajanje radionica predviđeno je kroz 1.30 – 2 sata ovisno o samoj tematici.

Voditelji radionica jesu stručne osobe koja sva znanja i vještine usavršavaju kroz razne edukacije i rade u institucijama koje uključuju aktivnosti s djecom.  

Kome su namijenjene radionice? 

Dobrodošla su sva djeca koja žele svoje subote provesti na drugačiji način. Obuhvaćena je dobna skupina predškolaraca i osnovna škola dok mlađa djeca mogu sudjelovati uz prisustvo roditelja. 

Način prijave?

Prijave su predviđene putem prijavnice na dnu članka. S obzirom  da je broj mjesta ograničen rezervaciju mjesta potrebno je izvršiti uplatom. Prijava je potvrđena tek nakon uplate. Potvrdu uplate dostaviti na sam dan radionice.

Podaci za uplatu:

  • Društvo sportske rekreacije Zumba Rijeka
  • Ivana Milčetića 12, 51000 Rijeka
  • IBAN: HR4623400091110449096
  • Svrha: Ime radionice ( npr. Halloween) i Ime i prezime djeteta

Mahatma Gandhi jednom je rekao ” Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu”. Zaista se trudimo da navedeno i ostvarimo. 🙂

Slobodno pripremite klincima marendu, sok ili neku voćku. Poželjno je donijeti duple čarapice ili papuče 😀

GDJE SE NALAZIMO?

U samome centru, ispod kafića Kota. 

p.s. prijave su otvorene za sve. Nije potrebno biti ChikaZ član!

Link za prijavu:

Kreativne radionice na Viškovu

Komentari su zatvoreni.