Les Mills BodyBalance™ relaunch u SC Srdoči

10780_220594151468393_143258170_nNakon uspješnog Les Mills BodyAttack™ i BodyCombat™ relauncha u Centru Zamet, predstavljamo vam još jedan program iz Les Mills svijeta – BodyBalance.

Za razliku od BodyAttack™ i BodyCombat™ programa, ovo je prvi BodyBalance™ relauch i održat će se ovog petka, 14.03. u 19.30h u Sportskom Centru Srdoči (Antuna Branka Šimića 70)gdje ćemo vam predstaviti nove edicije iz BodyBalance™ programa.

Sa BodyBalance™-om je ChikaZ tim krenuo pred par mjeseci i ovo nam je idealna prilika da pokažemo kako Les Mills programi nisu samo pomicanje granica izdržljivosti već i poseban način pronalaženja mira i ravnoteže.

BodyBalance™ je spoj joge, Tai Chi-a i pilatesa koji poboljšava fleksibilnost, ojačava tijelo i ostavlja osjećaj usredotočenosti i mira. Idealan je za osobni time-out od stresa, naprezanja i ubrzanog života kojim živimo.

Pozivamo vas da se pridružite Facebook eventu i OBAVEZNO se prijavite sa svojim podacima u prijavi niže.

Prijava je obavezna i jedino tako si možete osigurati mjesto na BodyBalance™ relaunchu. Broj mjesta je ograničen zbog veličine dvorane, a prijave su otvorene do četvrtka 13.03.

Svi su dobrodošli, ulaz je besplatan (potrebno je jedino prijaviti se), SC Srdoči je odličan domaćin a i ChikaZ tim garantira odličnu zabavu i rastezanje u Balance stilu.

Za sve koji se upišu na dan relauncha SC Srdoči je osigurao popust na članarinu! 😉

Također nakon relauncha pripremio je zakusku i super fini zdravi čaj iz kafića Marosso u sklopu centra.

Komentari su zatvoreni.