Zumba instructor training i masterclass na Kastvu

Ovoga vikenda, po prvi puta u Hrvatskoj održati će se tečaj za licenciranje Zumba fitness instruktora na hrvatskom jeziku. Do sada smo već u Hrvatskoj imali nekoliko tečajeva ali svi su bili na engleskom jeziku, vođeni od stranih instruktora, u Zagrebu. Ovaj tečaj će po prvi puta voditi Zumba fitness instruktorica Marina Lorencin. Marina Lorencin iz Medulina je upravo jedan od instruktora koji će vam sat, već samog po sebi zabavnog programa Zumba fitness programa pretvoriti u sat vremena zagarantirane zabave. Njene mogućnosti prepoznala je i sama Zumba fitness LLC kompanija koja je Marinu postavila na mjesto specijalista za edukaciju budućih Zumba fitness instruktora u Hrvatskoj te samim time i jednog od prezentera Zumba fitness programa u svijetu (engl. Zumba education specialist (ZES)).O tome kako je naša Marina postala ZES možete pročitati ovdje.

Tečaj se održava u centru K-sport i već je popunjen sa 25 polaznika koji će u subotu i nedjelju učiti tajne zanata te zumba fitness svijet uljepšati za 25 vedrih duša 😉

Za sve ostale koji se žele uključiti u program, mogu to učiniti u subotu, u 20h u novootvorenoj Sportskoj dvorani Kastav gdje smo organizirali masterclass sa našom ZES instruktoricom. Treba spomenuti da se Marina prije nekoliko tjedana vratila iz Miamija sa svježim idejama iz svijeta Zumba fitnessa te zasigurno pripremila ludi program za posjetitelje. Ulaznice po cijeni od  50kn moći će se kupiti na ulazu u dvoranu.

SVIM EVENTIMA prisustvovati će i službeni ZUMBA SHOP iz Belgije pa pozivamo sve željne osvježenja svoje garderobe da dođu i isprobaju nešto novo.(Shop prima kune, eure i kartice).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *