Novi program Yoge uskoro na Viškovu!

Svakodnevni način života obvezuje nas na neprestane obveze koje smo primorani izvršiti iz dana u dan. U cjelokupnoj jurnjavi, vožnji i poslu vrlo često zaboravljamo na potrebe našeg uma, duha i tijela. Donosimo ti prijedlog za novu životnu naviku koju možeš prigrliti već ovog proljeća koje nam je konačno obasjalo dane! 🙂

O čemu se točno radi?!

Uvodimo novi program Vinyasa flow koja predstavlja moderni stil yoge. Riječ je o vrsti tjelovježbe koji je prilagođen dinamici i stilu života suvremenih vježbača. Položaji se grade jedan na drugi, fokus je na flow-u. Kratke sekvence asana.

Dobrobiti ovoga programa imaju pozitivan učinak na zdravlje jer postepeno zagrijavanje tijela i mišića dovodi do detoksikacije organizma i smanjuje mogućnost ozljeda pri vježbanju. Sat vinyasa flow yoge počinje pozdravom suncu, a potom se nastavlja intenzivnim istezanjima u grupama asana koje naglašavaju određene dijelove tijela. Izvode se stojeće, sjedeće te ležeće asane. Vinyasa flow yoga namijenjen je podjednako početnicima kao i naprednim vježbačima.

Trenerica Ivana Kera biti će tvoja glavna vodilja na tvom početku i upoznavanju s programom yoge.

Prijave za novi program moguće su SAMO do 6.4. Potrebno je ispuniti prijavnicu i odabrati jedan od dva ponuđena termina. Za početak, krenut ćemo s jednim terminom koji pokazuje više interesa. Početak provedbe programa predviđen je od tjedna 9.4. 

Pozovite svoje prijatelje, sherajte informaciju i učiniti nešto dobro za sebe! 🙂

U skorije vrijeme kontaktirat ćemo te s povratnom informacijom, a slobodno prati našu web, Instagram i Facebook stranicu!

🙂

Yoga prijava

  • Broj mobitela
  • E-mail
    Odabrati jedan termin.

 

Komentari su zatvoreni.