Novi program Yoge na Viškovu!

Svakodnevni način života obvezuje nas na neprestane obveze koje smo primorani izvršiti iz dana u dan. U cjelokupnoj jurnjavi, vožnji i poslu vrlo često zaboravljamo na potrebe našeg uma, duha i tijela. Donosimo ti prijedlog za novu životnu naviku koju možeš prigrliti već ovog proljeća koje nam je konačno obasjalo dane! 🙂

O čemu se točno radi?!

Uvodimo novi program Vinyasa flow koja predstavlja moderni stil yoge. Riječ je o vrsti tjelovježbe koji je prilagođen dinamici i stilu života suvremenih vježbača. Položaji se grade jedan na drugi, fokus je na flow-u. Kratke sekvence asana.

Dobrobiti ovoga programa imaju pozitivan učinak na zdravlje jer postepeno zagrijavanje tijela i mišića dovodi do detoksikacije organizma i smanjuje mogućnost ozljeda pri vježbanju. Sat vinyasa flow yoge počinje pozdravom suncu, a potom se nastavlja intenzivnim istezanjima u grupama asana koje naglašavaju određene dijelove tijela. Izvode se stojeće, sjedeće te ležeće asane. Vinyasa flow yoga namijenjen je podjednako početnicima kao i naprednim vježbačima.

GDJE SE NALAZIMO?

Centar Viškova, ispod kafića Kota

KADA?

Utorak- Četvrtak 17:30-18:30

Pozovite svoje prijatelje, sherajte informaciju i učiniti nešto dobro za sebe! 🙂

 

Najavi svoj trening u inbox! Čekamo te 🙂

Komentari su zatvoreni.