Otvorena vrata Blue Gym-a

Sam princip Open door-a omogućava ljudima da se bolje upoznaju sa trenerima, barem jednom mjesečno probaju nove programe koji eventualno ne mogu naći svoj termin u regularnom programu. Zato ove subote, 21.1., u 13h Blue Gym otvara svoja vrata svim zainteresiranima da dođu te poslušaju i isprobaju neke od novih programa u rasporedu Blue Gym-a.

Program započinje sa predavanjem o sportskoj pripremi sportaša i plesača što je odlično, uzevši u obzir da ima dosta povreda na satovima aerobnih i sportskih izričaja. Predavanje je idealno i za trenere i za polaznike kao i za sve koji žele naučiti nešto više o pravilnom izvođenju vježbi, priprema i prehrani, a kada vam o tome govori osoba sa više od 30 godina iskustva i znanja, znate da vam ne može reći ništa loše ili netočno.

Ovakvim programom se želi stvoriti navika stalnog učenja i želi se omogućiti ljudima u sportu da se stalno informiraju o novostima iz svijeta sporta.

Teme predavanja su:

1. Kondicijski trening u sportskom plesu

2. Kineziološka analiza plesa

3. Faktorska struktura plesa

4. Anatomska analiza

5. Dijagnostika i analiza stanja plesača

6. Metodički oblici treninga u plesu

7. Bazična kondicijska priprema sportskih plesača

8. Karakteristike treninga plesača

9. Glazba

 

Nakon predavanja o sportskoj pripremi bit će riječi o prehrani i novim programima lady fitnessa u Blue Gym-u te upoznavanje sa time što je cross fit te prezentacija i praktični dio u terminu od 16 do 18h.

Nakon kratke pauze, u 19h održat će se jednosatni trening također novog programa u svijetu sporta i zumbe, Zumba Toning, program zumbe sa bućicama, za tonifikaciju mišića.

Još jednom pozivamo sve zainteresirane neka se prijave jer broj mjesta je ograničen. (kontakt: Maja – 091/1658-669; Matea Knez(Zumba Toning) – 095/877-2372)

Cijena:prvo predavanje 90kn (trajanje otprilike sat i pol), drugo – 45kn, sva tri – 110kn. 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *