Prošle subote održan prvi FRIC

FRIC-OK (9)

Organiziranjem FRIC-a htjeli samo na jednom mjestu okupiti one koji su vlasnici ili rade u fitness centrima te da svi zajedno naučimo kako potaknuti ljude na vježbanje.
Da je to itekako potrebno dokazuje podatak da se samo 4% Hrvata bavi nekim oblikom tjelovježbe. To se moglo saznati tijekom seminarskog dijela kongresa koji je bio rezerviran samo za profesionalce odnosno vlasnike, menadžere ili voditelje fitness/wellness centara. Sudionici iz cijele Hrvatske mogli su tijekom jutra prisustvovati nekom od predavanja koja su održali Laurent Tallon iz Francuske,  rektor prvog Fitnes učilišta u Hrvatskoj Matija Dunaj i Laurent Duchêne koji je govorio o svjetskim trendovima u fitness industriji.

FRIC-OK (12)

Održan je i okrugli stol o problematici fitnessa u Hrvatskoj na kojem su uz već spomenutog Dunaja govorili, Igor Mihić iz Liburnija rivijera hotela, profesor kineziologije Orlando Lopac iz Zagreba te instruktorica aerobika i organizatorica prve osječke međunarodne ae

robic konvencije Irena Slovaček iz Osijeka. Direktor udruženja IHRSA Europe Hans Muench prisutnima je nagovijestio kakva je budućnost fitnessa i wellnessa nakon što Hrvatska uđe u Europsku uniju. Posljednji je predavanje održao još jedan Francuz, Jérôme Tschirhart.


Popodnevni dio FRIC-a bio je otvoren za sve, edukaciju i poticanje svijesti građanstva.
Uz već poznate programe Les Millsa BodyAttack i BodyCombat, po prvi puta je predstavljen i novi program GRIT uz vodstvo instruktora iz Francuske, Izraela i Hrvatske. Nakon intenzivnih prezentacija Les Mills programa, vježbači su se opustili uz Zumba® fitness a zabavu su nastavili na službenom Closing Party-ju na Bazenima Kantrida do sitnih jutarnjih sati.

novi list_fric

U Galeriji pogledajte što ste propustili.
There is no NextGEN gallery with ID: 37

Komentari su zatvoreni.