Prvi tečaj za licenciranje ZumbAtomic® instruktora u Hrvatskoj

Napokon se pružila prilika da naša djeca dobiju hrpu novih instruktora koji će voditi program namijenjen samo njima – ZumbAtomic®!

Tečaj će se održati ove subote, 22.12., na Viškovu, u blizini Rijeke, u dvorani Studia V, u sklopu shopping centra VTC a vodit će ga ZES instruktor iz Nizozemske, Lars Wensink.

Studio V je opremljen svlačionicama i tuševima a shopping centar VTC osim raznih dućana ima i pekaru, kafić, restoran i supermarket te se stoga polaznici tečaja ne moraju posebno brinuti gdje će moći provoditi svoje pauze za vrijeme polaganja (ulaz u studio se nalazi sa donje strane shopping centra).

Tokom tečaja bit će prisutan i Zumba® Shop koji će primati gotovinu i kartice pa si naši novopečeni ZumbAtomic® instruktori mogu malo i obnoviti garderobu 😉

 

Ovim putem pozivaju se svi polaznici tečaja da nam se pridruže na ChikaZ Christmas partyju koji je organiziran u subotu navečer u Stereo Dvorani sa početkom u 19.30h, na kojem je Lars Wensink specijalni gost. Nastupite sa svojim vježbačima, pokažite kreativnost, dajte sve od sebe i osvojite vrijedne nagrade 😉 Prijaviti se možete na kmatea@gmail.com zaključno sa četvrtkom navečer. Više o cijelom partyju pročitajte na ovom linku.

 

Svim novim ZumbAtomic® instruktorima želimo puno sreće u daljnjem radu i da obraduju što više djece i obogate im život novim znanjima i plesnim vještinama! 😉

 

KAKO DO VIŠKOVA?

Za sve koji nisu u mogućnosti doći automobilom, do Viškova voze autobuse linije Autotroleja 20 i 21.

Uputstva TZ Viškovo na čijim se stranicama nalaze i vozni redovi autobusnih linija 20 i 21.

Za one koji dolaze automobilom ali nisu u potpunosti sigurni kako doći do Viškova, pripremili smo “ilustrirane” upute:

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *