Putovanje sa Udrugom Zumba Rijeka: Rimini Wellness sajam

I ove godine Zumba Rijeka vas vodi na Rimini Wellness sajam koji se održava od 10. do 13. svibnja. Glavna svrha našeg putovanja je posjet paviljonu Zumba® fitnessa što je novost u odnosu na ranije godine kada se  Zumba® fitness nalazio samo na djelu paviljona sa sličnim aktivnostima. Također su pozvani svi koji se bave raznim sportskim aktivnostima da nam se pridruže jer ulaznica za sajam vrijedi za sve sadržaje.

Jedan autobus (50 mjesta) ide sigurno, a ako prijava bude bilo i za popunjavanje drugoga, trebalo bi ga također cijeloga popuniti. Prioritet imaju članovi udruge Zumba Rijeka i ostali polaznici satova Zumba® fitnessa.

PETAK:

Autobus(i) kreću iz Rijeke sa parkirališta Delta u noći sa petka (11.svibnja) na subotu oko 2h ujutro, put do Riminija traje oko 6 i pol sati.

SUBOTA:

Direktan dolazak na sajam u ranim jutarnjim satima te cijelodnevni posjet sajmu.

Imat ćete mogućnost fotografirati se sa velikim imenima iz svijeta Zumba® fitnessa, osnivačem Albertom 'Betom' Perez te njegovim Dream team-om (Gina, Tanya i drugi).

Dolazak u hotel Bellavista Olympic (3*) nedaleko od Rimini Wellness sajma oko 19h te večera u hotelu.

Odlazak na službeni Rimini Wellness party ili opuštajuća šetnja naseljem u kojem je smješten hotel.

NEDJELJA:

Doručak u hotelu i odjava.

Odlazak na sajam, moguć posjet državi San Marino udaljenoj 10ak kilometara od Riminija.

Polazak za San Marino sa sajma planiran je za 14h, te povratak oko 18h po ostatak putnika koji su ostali na Rimini Wellness sajmu i polazak za Rijeku.

Cijena izleta u San Marino iznosi za:

10 osoba = 100 kn/osoba

20 osoba = 50 kn/osoba

30 osoba = 35 kn/osoba

40 osoba = 25 kn/osoba

50 osoba = 20 kn/osoba

Povratak u Rijeku u kasnim večernjim satima.

 

Cijena putovanja će iznositi 590 kn i uključuje: putovanje autobusom (Rijeka-Rimini-Rijeka), noćenje u hotelu (3*) sa večerom i doručkom, dvodnevnu ulaznicu za Rimini Wellness sajam.

Prijave su otvorene do 30. ožujka i važeće su jedino uz potvrdu o uplaćenoj akontaciji (250,00 kn) koja treba biti spremljena u PDF ili JPEG formatu i veličine do 500 KB.

Uplate se vrše na žiroračun Udruge Zumba Rijeka (2340009-1110449096) sa naznakom "Akontacija za Rimini Wellness" a poziv na broj je datum uplate.

UPLATE IZ INOZEMSTVA: ZUMBA RIJEKA, IVANA MILČETIĆA 12, 51000 RIJEKA.

Banka: Privredna Banka Zagreb, Račkoga 6, 10000 Zagreb.

IBAN: HR4623400091110449096. Swift: PBZGHR2X.

Prijava je uspješno izvršena ako je iznad forme za prijavu ispisano: "Hvala Vam na prijavi."

Mali djelić atmosfere pogledajte u Facebook albumu: Rimini Wellness sajam 2011.

Prošle godine je bilo ludo a ove godine će biti još luđe. Beto Perez je jako dobro zapamtio energiju Zumba Rijeka i Zumba Croatia tima, podsjetimo ga ove godine zašto je skoro krenuo za Hrvatsku sa nama, možda ga ovaj puta nagovorimo na dolazak u Lijepu našu sa nama 😉

 

Za sve dodatne informacije javite nam se na: info@zumbarijeka.hr ili 091/280-5989 (Barbara)

OBAVIJEST: Od 24.03. sva mjesta za putovanje sa Udrugom Zumba Rijeka su popunjena ali ako netko želi ići u vlastitoj organizaciji može preko Udruge kupiti ulaznicu za Rimini Wellness sajam po jeftinijoj cijeni. Za više informacija javiti se info@zumbarijeka.hr

Jedan Odgovor na Putovanje sa Udrugom Zumba Rijeka: Rimini Wellness sajam

  1. Ivana Tomaš

    Jedva čekam fenomenalni provod! Zumba, zumba, jeeeeee 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *