SDF i ChikaZ Fit Fest 2014

sdf 2014Student Day Festival (SDF) najveća je studentska zabava na ovim prostorima, koja osim velikog glazbenog spektakla omogućava studentima da se uključe u niz edukativno-informativnih djelatnosti te se uz dobru zabavu i glazbu međusobno upoznaju.

U duhu dobre zabave i edukacije, svoje mjesto na SDF-u je našao i ChikaZ Fit Fest, koji će ove godine biti u subotu – 31.05.

Detalje programa još uvijek čekamo ali možemo reći da vas očekuje pregršt zanimljivih prezentacija, radionica te stranih i domaćih gostiju.

FitFest034Posjetitelji će na Fitness Festivalu imati prilike isprobati novosti iz Les Mills programa i zabaviti se uz Zumba® fitness, a svi programi su potpuno besplatni!

Novost ove godine je da će se u sklopu ChikaZ Fit Fest-a održati i 2. FRIC – Fitness and Wellness Rijeka International Congress, sadržan od dva dijela: kongresnoga namijenjenoga profesionalcima (radionice, seminari, okrugli stolovi) i konvencijskoga namijenjenoga svima (razne prezentacije i masterclass-ovi).

ChikaZ Fit Fest je ove godine smješten na lokaciji EX Port Delta a sve detalje i obavijesti možete pronaći na Facebook eventu, a uskoro vas i ovdje na našem webu očekuju detalji oko programa i prijava na radionice!

Ne zaboravite da se u subotu, nakon cijelodnevnog šušura, održava i veliki besplatni Student Day Festival koncert sa veoma zanimljivim gostima!

Donosimo vam par videa, da vidite kako je to bilo ranijih godina:

2011.

https://www.youtube.com/watch?v=MSG4mCD-Abo

2012.

https://www.youtube.com/watch?v=HNzYrP4N_cE

2013.

Zumba® fitness

https://www.youtube.com/watch?v=73IOaP3uAfg

Les Mills

https://www.youtube.com/watch?v=U74IC15rF1w

Komentari su zatvoreni.