SKOKfit – Fitness, Dance, Zumba® Fitness, Pilates & Health Conference

Ove godine, na samom početku prosinca, 8.12. i 9.12. u Centru Kaptol Orlando Fitness Group organizira SKOK konferenciju ali u novom konceptu, nazvanu SKOKfit.

Svrha SKOKfit-a je edukacija i razvoj znanja i vještina onih koji se direktno i konkretno bave provođenjem aktivnosti (treneri, instruktori, voditelji sportskih aktivnosti). Promocija zdravlja i razvoj svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti kroz sadržaje sportske rekreacije dostupne svima također je dio programa konferencije.

Sam cilj je razvoj i unapređenje poslovne suradnje subjekata iz područja sporta, zdravlja i rekreacije.

Konferencija je podijeljena u tri dijela: kongresni i edukacijski dio, gospodarski i promotivni dio te zabavni sadržaji za posjetitelje.

Kongresni i edukacijski dio namijenjen je isključivo registriranim profesionalcima i stručnjacima. Gospodarski i promotivni služi za predstavljanje tvrtki i pojedinaca koji se bave zastupstvima i prodajom sportske opreme i rekvizita.

Dok zabavni sadržaji za posjetitelje sadrže nastupe osoba iz sportskog života, sudjelovanje posjetitelja u prezentacijama i nagradnim igrama te u Centru Kaptol – 2. Etaža, Trg, edukativno zabavni program – ZUMBA® FITNESS.

Tokom oba dana konferecije očekuju vas Zumba® fitness instruktori i predavači iz cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije, Grčke, Francuske, Španjolske i Rumunjske koji za vas pripremaju odlične MasterClasse, radionice i Jam sessione (samo za ZIN instruktore). Uz klasičan program Zumba® fitnessa na rasporedu su također Zumba® Gold i Zumba® Toning.

Posebno je zanimljivo za izdvojiti da vas u subotu očekuje veliko iznenađenje a od 16h – 18h Zumba® Fitness promo (ZIN instruktori & Teams).

 

Uz sve promo aktivnosti naših instruktora Zumba® Fitness je u subotu, 8.12., na programu:

14:00 – 14:55 Marina Lorencin

18:00 – 18:55 Davor Ilić

19:00 – 19:55 Matea Knez

od 20:30h opustit ćemo se uz Zumba® Fitness Croatia Anual Party.

 

Detaljan raspored i više informacija o samom SKOKfit-u također možete naći na službenim stranicama.

Galeriju slika sa prošlogodišnjeg SKOK-a pogledajte ovdje a SKOKfit Facebook eventu pridružite se na ovom linku.

ChikaZ tim organizira odlazak na konferenciju u subotu, 8.12. sa polaskom iz Rijeke u 6:30h sa Delte i polaskom iz Zagreba u 22h.

Cijena paketa iznosi:

195 kn do 2.12. i

210 kn nakon 2.12.

Paket uključuje:

-prijevoz autobusom Rijeka-Zagreb-Rijeka

-ulaznica na SKOKfit konferenciju 8.12.

Svi zainteresirani za odlazak na SKOKfit konferenciju mogu se prijaviti kod svojih instruktora ili na info@zumbarijeka.hr. Prijava se smatra važećom samo ukoliko je plaćen cijeli iznos paketa.

Instruktori su UZ UPLATE dužni zabilježiti i IME, PREZIME, BROJ MOBITELA I E-MAIL svojih vježbača koji idu na konferenciju.

MOLIMO sve instruktore koji su zainteresirani za odlazak na SKOKfit konferenciju sa svojim vježbačima da nam se jave na 095/877-2372 (Matea Knez) ili kmatea@gmail.com te ćete dobiti popis na koji ćete evidentirati sudionike konferencije.

Veselimo se zajedničkom putovanju!! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *