ChikaZice sudjeluju u obilježavanju Svjetskog dana zdravlja

Svjetski dan zdravlja, 7. travnja

svj-dan-zdravljaOve je godine u znaku prevencije povišenog krvnog tlaka i obilježit će se u subotu, 6. travnja. U svijetu svaka treća odrasla osoba ima hipertenziju tj. povišen krvni tlak, a udio oboljelih raste s dobi, od 1 na 10 osoba u 20-im i 30-im godinama života, do čak 5 od 10 osoba u 50-im godinama.

Kao pravi zaljubljenici u zdrav život i svega što ide uz to ChikaZ team se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana zdravlja i to kroz dvije akcije.

Prva akcija je u subotu, 6.04., u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka i Jadran galenskim laboratorijem d.d. pod motom “Svi za zdravlje, zdravlje za sve” na Korzu, Gatu Karoline Riječke i na Molu longu, od 10 do 13 sati.

Na Korzu će se građanima mjeriti krvni tlak, očni tlak, šećer i trigliceridi u krvi te dijeliti savjeti i edukativni materijali o zdravom načinu života (leci, Narodni zdravstveni list). U svrhu promocije aktivnog načina života, na Gatu Karoline Riječke i Molo longu organizirat će se jedrenje mladih jedriličara i nordijsko hodanje.

ChikaZice vas čekaju na Korzu sa prezentacijom Zumba® fitnessa i mogu se priključiti svi, bitno je jedino da se udobno obučete (najbolje trenerka), obujete (tenisice), ponesete bočicu sa vodom te nešto za presvući se.

 

Aerobic day u Opatiji

aerobic_day_opatija

U organizaciji Grada Opatije, Kluba za športsku rekreaciju “Gorovo” – Opatija i Savjeta mlagih grada Opatije povodom Svjetskog dana zdravlja 7.04. organiziraju Aerobic day u dvorani Gorovo sa početkom u 10h.

Očekuju vas razne sportske aktivnosti:

DANCE AEROBIC  – Romina Muškardin, TRX suspension trening – Nataša Kalabić, TAE BO – Patricia Matejčić, PILATES – Milena Obradović, STEP AEROBIC – Mia Kalabić, ZUMBA® Toning – Matea Knez, CROSS FIT – David Antonić, MINI TRAMPOLIN FITNESS – Nataša Kalabić & Ana Kukuljan

Ulaz je 20kn i naplaćuje se neposredno prije početka.

Dođite i isprobajte nešto novo a isto tako pridružite se Facebook eventu.

 

ChikaZice vas očekuju oba dana, pridružite nam se, zabavite se i učinite nešto dobro za sebe, svoje zdravlje i svoje tijelo!

Komentari su zatvoreni.