Zumba fitness at Nightclub Stereo

Od nedavno iz noćnih klubova diljem svijeta odzvanjaju latino ritmovi i uzvici pozitivno raspoložene mase ljudi lude za zumbom! Došao je trenutak da se isto dogodi i u Rijeci!

Zumba Rijeka dovodi ludu zabavu u Stereo dvoranu i to već ovoga petka, 4.11. sa početkom u 21h!

U otkačenom ambijentu uz najbolji sound sistem u Hrvatskoj ekskluzivni gost je neponovljivi Zumba Jammer Rene Mihal iz Beča, službeno licencirani zumba instruktor za vođenje ZJ Sessiona i koji će svojom energijom podići na noge sveprisutne tokom masterclassa koji će trajati do ranih jutarnjih sati i kojim će najaviti subotnji PRVI Zumba Jam Session u Hrvatskoj, 4-satna radionica na kojoj se skupljaju ideje i smišljaju nove koreografije kako bi učinili vaš sat zumbe još boljom i luđom zabavom!

Uz Renea i domaćine iz Zumba Rijeke (Matea Knez, Jana Horvat, Tatjana Tatić, Sandra Anić, Ana Nikšić) dobru zabavu će vam osigurati i instruktori iz cijele Hrvatske i susjednih država; Marina Lorencin, Elma Višo, Jasmina Šćekić, Andrea Šuvak, Veronika Tomac, Eli Trubić, Korina Muhek, Melita Doričić, Romana Sladoljev Varzić, Andrea Molnar i Mojca Boh.

Vrata Stereo dvorane se otvaraju u 21h a cijelonoćni program će početi oko 21.30h. Upad se plaća 20kn u kojih je uključeno jedno piće sponzored by Angelina, a očekuju vas i kokteli po 20kn i NAGRADNA IGRA!

Informirati se možete i na Facebook eventu na kojem možete potvrditi svoj dolazak na najluđi zumba party u gradu a obavijesti za daljnje partyje pratite na našoj službenoj web stranici a možete nas pronaći i u Informatoru Novog lista

Na ulazu gosti će moći isprobati neke od proizvoda Aloe vere i kušati Fab, energetsko piće koje će ih zagrijati prije početka zabave.

Za one koji još ne znaju kako izgledaju zumba partyji:

i poslušaju što Beto Perez, pokretač zumbe ima za reći o Zumba partyjima u noćnim klubovima:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *