Vježbači i posjetitelji uživali u cjelodnevnom fitness programu

Na petom jubilarnom Fitness Festivalu, koji je ove godine definitivno bio najveći i najposjećeniji na novoj lokaciji u Export Delti, vježbači i posjetitelji su cijeli dan imali priliku pogledati i besplatno isprobati Les Mills programe – BodyAttack, BodyStep, CXWORX, BodyCombat i Sh’Bam. U popodnevnom dijelu održani su kraći satovi housea i hip hopa nakon kojih je slijedio Masterclass Zumba® fitness programa sa gostima instruktorima iz cijele regije te specijalnim gostima iz Novog Sada.

5RA_4135

Mnogi vježbači su popratili cjelodnevno događanje a na završnici programa okupilo se više od 200 ljudi koji su svojom pozitivnom energijom podigli atmosferu na novu razinu i odlično se zagrijali za večernji dio Student Day Festivala.

Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da se ovaj Fitness Festival održi – Frenetic koji je bio zadužen za Chikaz majice i shop, naša dizajnerica Lea koja je iste majice uljepšala našim jedinstvenim logom. Hvala Les Millsu Croatia i Reeboku zbog kojih je jutarnji dio programa prošao glatko i profesionalno te najveće hvala našem vjernom sponzoru – Angelina likerima iz Lokvi koji nas prati svake godine i rješava tremu naših vježbača 🙂

Posebno smo zahvalni svima koji su došli, gostima instruktorima sa njihovim vježbačima, našim članovima, svima koji su se slučajno priključili i nadamo se da se vidimo uskoro na nekom sljedećem velikom eventu.

Donosimo vam dva albuma fotki: Reebok Les Mills Experience Day i Chikaz Fit Fest; a za predivne fotke možemo zahvaliti Petri Vukoši.

Fitness Festival u medijima:

Komentari su zatvoreni.