ChikaZ Rijeka vas vodi na Fitness Aerobic Camp Vodice 2013

fitness aerobic camp vodiceNakon uspješno organiziranih šest Aerobic&Fitness Campova u mađarskom Velenceu, Udruga Mojo za 2013. godinu priprema novu poslasticu za sve ljubitelje sporta i plesa.

Naime, ove godine, po prvi puta u Hrvatskoj i Vodicama od 06.09. do 08.09., na 7. Aerobic&Fitness Campu očekuju vas fitness radionice, seminari, prezentacije,  partyji i mnogi drugi zabavno – sportski sadržaji, a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu!

 

Lista prezentera je poprilično zanimljiva i šarenolika a time samo dodatno daje razloge zašto bi ste trebali posjetiti ovogodišnji Aerobic&Fitness Camp u Vodicama.

Irena Bartolec – vlasnica Bodyelement studia, jednog od prvih yoga centara u Hrvatskoj.

Biljana Dorotić Džolić – joga i pilates baza su za sva daljnja istraživanja i povezivanja čijim kombinacijama nikada neće doći kraj.

Pierre Chenut – dancehall i hip-hop plesač, čija su energija i entuzijazam često razlog zbog kojeg ga pozivaju na različite događaje u Francuskoj.

Diana Soler Vidal –  jedini instruktor kojeg sponzorira AdiYoga, a zastupa i Adidas Francusku u mnogobrojnim i različitim sportskim centrima francuske tvrtke Club Med Gym.

Matea Knez – preokrenula je Hrvatsku u latino ritmovima prije nekoliko godina započevši sa Zumba® fitness programom a od nedavno pokreće i Les Mills programe na našim područjima.

Branko Galić – njegov osmijeh, energija, karizma, polet i elegancija na stage-u razbudit će i one najumornije.

Marino Bašić – voditelj fitness centra Basic Gym One i kondicijski trener u kampovima Hrvatskog teniskog saveza.

Ninas Fitnes Tim – glavna i odgovorna je Nina, prof. fitnesa na Visokoj sportskoj školi u Beogradu, predsjednik komisije za licenciranje u fitnesu, te međunarodni prezenter, koja je cijeli svoj život posvetila, zajedno sa ostalim članovima tima, razvoju Ninasa kao prepoznatljivoga i visoko kvalitetnog brenda poznatog i van granica Srbije.

Tania Lulcheva – međunarodni sudac i trener budućih natjecatelja, organizatorica je Aerofesta u Plovdivu (Bugarska).

Irena Slovaček – njezina karizma, energija, temeljitost, originalnost i odličan osjećaj za metodiku i koreografiju čine ju jednom od budućih velikih zvijezda

Peter Dragovič – vrhunski prezenter i plesač, nastupao je na svim velikim konvencijama te je osvojio sve ljubitelje stepa i MTV dance-a.

Benoit Mallet – međunarodni prezenter u usponu i sve ga češće možete vidjeti po Europi.

Fernando Miranda – tehnički direktor Fitness Evolution-a, trener i fitness asistent s više od 10 godina iskustva. Specijalist i teacher trener stepa i dance aerobika.

Goran Sajko – radi kao osobni kondicijski trener s brojnim klijentima iz poslovnog, političkog i estradnog svijeta, te vrhunskim sportašima.

Marija Andrijašević – atmosfera grupnih treninga, ritam i glazba, zajednička energija, odveli su ju u fantastičnu profesiju fitness prezentera.

Alec El-Kazal – plesao je za Nike, te vodio njihove programe u Hrvatskoj. Organizator konvencije na otvorenom “PARKiranje”.

Marta Formoso – graciozna, karizmatična i fluidna u načinu na koji se kreće, inspirira one koji dijele istu strast za vlastitom ekspresijom kroz pokret. Jedna je od najtraženijih europskih instruktora i predana je stvaranju i podržavanju snažne, plesne fitness kulture nabijene energijom.

Marko Geršak – svoje jedinstvene sate upotpunjuje znanjem, iskustvom, pozitivnom energijom, jedinstvenim idejama i originalnim stilom, prava osoba za otvorenje konvencije i buđenje uz kvalitetan, cjeloviti trening.

Davor Ilič – organizator je prvog međunarodnog Grimani plesnog festivala u Puli, a nedugo zatim dobiva i Zumba instruktorsku licencu, izravno od njezinog osnivača – Alberta Pereza.

Natalia Kolesnikova – međunarodni prezenter na mnogim europskim konvencijama, vrhunski metodičar i vodeći instruktor obrazovnog centra “Fitness Academy” u Rusiji.

Jose Martinez – internacionalni Reebokov prezenter i koreograf, te diplomirani plesač rodom je iz Dominikanske Republike, a svoju je aerobik-bazu pronašao u Njemačkoj.

Vukašin Mušić – Viki je više puta bio državni prvak u taekwondo-u, a stečeno znanje i iskustvo prenio je na SKY-BO. Riječ je o vježbama koja sadrže elemente borilačkih sportova (taekwondo, boks i kick boks).

I sad, nakon što smo vas namamili raznolikim prezenterima možemo reći da ChikaZ Rijeka tim organizira putovanje u Vodice!

Cijena autobusa po osobi će iznositi 250kn a kotizacije za Fitness Aerobic Camp će se plaćati u busu. Cjenik i što je sve uključeno u kotizaciju pročitajte na ovom linku.

Iznos od 250kn uplaćuje se na račun Udruge (2340009-1110449096), poziv na broj je datum uplate i kod prijave (niže u članku) potrebno je priložiti potvrdu o uplati (PDF ili JPEG formatu).

U slučaju otkaza uplata se ne vraća. Ako se ne prijavi dovoljan broj ljudi za autobus odlazak će se organizirati kombijem te postoji mogućnost manje promjene u cijeni prijevoza.

Prijave su otvorene do 30.08.

Smještaj si osiguravate sami a organizatori su se pobrinuli da se i ta informacija nalazi na jednom mjestu te tako na ovom linku možete kontaktirati Turističku zajednicu ili Hotel Olympiju.

 

marta_formosoAko vas još nismo zainteresirali sve informacije možete pronaći na službenoj stranici. Dolaze velika imena iz svijeta sporta i rekreacije a nama najzanimljivija je upravo Marta Formoso, jedinstvena i nezaboravna ZES instruktorica, dok će “naše boje braniti” Davor Ilič i Matea Knez sa ChikaZ Rijeka timom.

Kako nebi mislili da ćete tih par dana samo vježbati i testirati granice izdržljivosti, organizatori vam pripremaju poslasticu – party u Hooki a tema će biti sport 80.-te (trake za glavu, trikoi, lude boje…)

 

Molimo vas da ispunite sve tražene podatke u prijavi a detalje o polasku autobusa možete očekivati uskoro.

 

 

 

Komentari su zatvoreni.