Za početnike

TKO MOŽE TRENIRATI ZUMBA FITNESS?

Za ovakvu vrstu rekreacije nije važna starosna dob, spol niti kondicija.Dođite i zabavite se. Opustite se uz oslobađajuće ritmove i svoje probleme ostavite izvan dvorana 🙂

JE LI POTREBNO PREDZNANJE?

Nije potrebno nikakvo predznanje. Vježbanje može biti zabava, a ostalo ćete naučiti i pohvatati s vremenom. Samo budite strpljivi prema sebi. Oslobodite um i tijelo.

MOŽE LI SE NAKNADNO UKLJUČITI U GRUPU?

Naravno. Svaka koreografija ima svoj smisao i već nakon 2-3 treninga moći ćete bez problema pratiti cijeli sat. Koreografije se ponavljaju kroz određeni broj treninga.

ŠTO PONIJETI NA TRENING?

Puuuno vode,ručnik (jer ćete biti mokri) i dodatnu robu za presvući nakon treninga. Udobne tenisice i odjeću u kojoj se osjećate slobodno.

MOŽE LI SE TRENIRATI ZUMBA FITNESS AKO IMAM ZDRAVSTVENIH PROBLEMA?

Najbolje je konzultirati se sa svojim lječnikom. U mnogim situacijama zumba može imati terapeutski učinak (pogotovo kao vrsta psihoterapije. 🙂

KOLIKO TRAJE TRENING ZUMBA FITNESSA?

Sat vremena. Može trajati i 45 minuta( ZumbaKids, za djecu).

GDJE SE MOŽE NABAVITI MUZIKA SA TRENINGA ZUMBA FITNESSA?

Muzika sa treninga zumba fitnessa je službena zaštićena muzika producirana za potrebe Zumba fitnessa te je moguće naručiti online original CD. Popularne pjesme na koje se ponekad izvode koreografije mogu se skinuti na interetu. Instruktoru nije dozvoljeno umnažati službenu muziku Zumba fitnessa.

TKO SVE MOŽE VODITI TRENING ZUMBA FITNESSA?

Samo licencirani Zumba fitness instruktori. Tko su vaši? Provjerite na http://www.zumba.com/en-US/instructors/search

18 Odgovora na Za početnike

 1. urednik

  ima popusta 😉 dođi na trening, zabavi se i dogovori se sa instruktoricom oko svega

 2. studentica

  Izgleda veoma zanimljivo…međutim, ima li ikakvog popusta za studente? 🙂

 3. urednik

  Dođite na trening pa ćemo se dogovoriti kako riješiti taj problem.

 4. Luna

  Ja imam dijete od 12 godina, ja i ona planiramo upisati zumbu ali je problem što ona ne bi među manje. Dal možete nju primiti sa mnom u zumbu? A da nije ona u posebnom odjelu sa mlađom djecom? Znam da u mađim grupama (Zumba atomic) ima i onih njezine dobi ali jednostavno ne želi.

 5. urednik

  “Lenny” je došao kombijem iz Slavonskog Broda 😀

 6. jaooo

  ko je dofurao lennya sa slike 4/151

 7. Matea

  Tečaj organiziramo na Kastvu ali su sva mjesta vec popunjena.informacije o buducim tecajevima mozes pratiti na službenim stranicama http://www.zumba.com. Pozz!

 8. Ivana

  nemogu nikako otvoriti stranicu za tecaj zumbe…pa, jel bi mi mogli ukratko reci o cemu se radi?? Obozavam plesati, gibati se, skakati tako da bi bilo super da dodem na tecaj zumbe…stvarno bi to htjela a nemogu naci informacije gdje je, u kojem gradu 28 i 29 1. pa ako bi mogli reci nesto o tome…!!!! Hvala

 9. urednik

  Smije koristiti ime i logo zumba fitnessa ali na period od godinu dana nakon čega im ističe licenca. ZIN članovi ostvaruju pogodnosti te dobivaju navadene materijale.

 10. Jelena

  Smije li netko tko je bio na zumba tečaju, ali nije nikada platio ZIN članarinu, odnosno ne plaća mjesečnu članarinu i izjavio je da nikada niti neće, dakle smije li ta osoba uredno lijepiti zumba plakate i uporno se isticati kao zumba instruktor sa logotipom ikojega skida bilo gdje na netu. Mislila sam da nam to pravo daje članarina inače namam pojma zašto je plaćam. Ne valjda samo za “materijale koje dobijemo” mjesečno. Hvala na odgovoru.

 11. matea

  Nadja,si vidjela ovo? http://zumbarijeka.hr/1304
  22.10 predstavljanje ZumbAtomica ispred Mc Donaldsa u 11h..dodji!!
  uskoro krecemo:)

 12. matea

  I nama:))) hvala!!!!

 13. Ivana

  Stranica super, trenerice mrak !!! Zumba mi se baš uvukla pod kožu 🙂 Drago mi je da postoji ovako nešto !!! Dobru sezonu želim 🙂

 14. matea

  pusa nadjaaaaa:)))

 15. urednik

  odi na http://www.zumba.com i tamo pod “Instructor training” bi ti trebalo pisati gdje su sljedeća polaganja za instruktore 🙂

 16. Lorena Maljković

  Kako se i gdje može završiti tečaj za zumba instruktora??

 17. urednik

  drago nam je da uživaš jer i mi uživamo 🙂
  ZumbAtomic je u planu i čim budemo imali točne informacije i dogovorene termine objavit ćemo na stranici i Facebooku. Samo ti nas prati, čitaj i zumbaj sa nama, pusice 😉

 18. Nadija Surać

  Stranica vam je super, programi odlični!!!! Sudjelujem u treninzima kad god mogu i super je!!!! Oslobađajuće i zabavno!!!
  Imam jedno pitanje – Kada kreću ZumbAtomic treninzi za djecu i gdje????

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *