GOLUBINJAK ODUŠEVIO SVE VELIKE I MALENE CHIKAZ ČLANOVE

Nedjeljno jutro bilo je pravo vrijeme za spremanje svih potrebnih stvari za idealan dan koji je bio pred nama. U dogovoreno vrijeme krenuli smo se sakupljati u prekrasnoj Park šumi Golubinjak. Dolazak naših vedrih vježbača, roditelja i veselih klinaca bio je pravi znak da smo dobro odredile lokaciju pri samoj organizaciji event-a. Nakon registracije i prijave svih prisutnih došlo je vrijeme za Zumba kids masterclass. Njihove trenerice započele su zagrijavanje, a naša vesela djeca kasnije su, samostalno, prezentirala naučene koreografije i plesne korake.

Divno je bilo promatrati uzbuđenje svake grupe pri samoj prezentaciji, osmjehe i ponosno nošenje medalja za uspješnu i vrijedno realiziranu plesnu godinu.

Po samom završetku prvoga djela slijedila je generalna proba za snimanje milenijske koreografije na Zumbinu pjesmu Azukita. Na livadi se moglo uočiti samo duuuuuugačake redove prepune djece i vježbača i more ljudi u bijelim majicama. Nakon razrađene strategije o pozicijama, tko gdje stoji, napokon je započelo snimanje. Spontani komentari i ponavljanje pjesme u nekoliko navrata bilo je dovoljno da svatko od nas u kratko vrijeme dobije pravu ljetnu boju! 🙂 Aliiiii, zadatak je uspješno riješen i zato jedno veliko bravo i hvala za sve! <3

Nakon kratkog predaha započeo je Zumba masterclas za sve odrasle. Trenerice su svoje koreografije energično nizale na pozornici i izmjenjivale se, a prisutna je bila samo dobra vibra i onaj osjećaj koji Zumba pokreće u svima nama. Mogla se uočiti i znatiželja vrijednih kuharica iz kuhinje kao i neumorno skakutanje naših mlađih ChikaZ članova. Imali smo i gošću iz Snatch fitness centra, mladu i nasmijanu Viktoriju, koja je, također, prezentirala nove koreografije i bila dio našega event-a. 

Napokon, na sreću svih slijedila je opuštena pauza i vrijeme ručka. Preostali dio programa bio je zamišljen kroz sportske igre na travi, a na kraju smo imali i službeno proglašenje pobjednika. Sudjelovati su mogli svi, veliki i mali, mame, tate, braće i sestre. Opuštena lica i energične igre napeto su trajale do samog završetka. Dan je zaista tekao idilično i svatko je pronašao idealan vid zabave za sebe.

Sada, kada su se već dojmovi i slegnuli, možemo samo reći kako smo ugodno iznenađene na svim pozitivnim komentarima. Nadamo se kako će ovo postati naša nova tradicija i samo jedna u nizu lijepih priča koje smo zajedno stvorili. Veliko hvala našem domaćinu Park šumi Golubinjak i jedinstvenom snimatelju Kreši koji je napravio velik i značajan posao.

Hvala i Vama dragi naši članovi, klinci i klinceze, roditelji, bake i djedovi na neumornim vožnjama, posvećenom vremenu i zajedničkim trenutcima da nam svima bude što ljepše i zabavnije! 

U galeriju slobodno zavirite, a donosimo i kratki video kao podsjetnik na idealnu nedjelju.

Vole vas Vaše ChikaZ-ice!

:* <3

 

Komentari su zatvoreni.