Zumba Croatia poharala Rimini Wellness sajam 2012.

Dvomjesečne pripreme za najluđe putovanje spojeno ljubavlju prema Zumba® fitnessu pred tjedan dana je napokon doživjelo svoj vrhunac. Tri autobusa, sa 164 živahne duše, zaluđene Zumba® fitnessom i njegovim osnivačem Betom Perezom, krenuli su na dvodnevno putovanje ispunjeno plesom, aerobikom, smijehom i shoppingom. Udruga Zumba Rijeka kao domaćin je učinio sve da putnicima ne fali ništa, od roštilja na Delti, preko sigurnog ostavljanja pred Rimini Fierom, smještajem u hotel i nezaboravne vožnje po Riminiju u potrazi za Coconut barom i službenim Rimini Wellness partyjem, do izleta u nažalost kišni ali divni San Marino.

Hrvatska ekipa, obilježena prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama i glasnim zviždaljkama vedro je u subotu ujutro prošla kroz sajam do paviljona u kojem se nalazio Zumba® fitness i to taman u trenutku kada je Beto Perez stupio na pozornicu. Zumba Croatia je zapažena od samog osnivača i zbog iste strasti prema Zumba® fitnessu pozvana na pozornicu rame uz rame veličanstvenom Betu. Oduševljenju nije bilo kraja i vjerujemo da nas je Beto jako dobro zapamtio! 😉

Cijeli vikend je prošao u duhu plesa, aerobika, fitnessa i raznih radionica a vreva se nastavila i po autobusima i hotelu. Pri povratku u Hrvatsku je snimljen i spontani flash mob koji zrači neiscrpnom energijom i povezanošću uzrokovanim Zumba® fitnessom.

Nadamo se da vam ovi dijelići atmosfere preko slika i videa mame osmijeh na lice, osvježavaju sjećanja na ludo putovanje i pozivaju vas sve koji niste bili da nam se dogodine pridružite u još većoj Rimini karavani.

Veliko hvala svima na strpljenju i razumijevanju, organizatorica i voditeljice autobusa vam šalju pozdrave.

Uživajte u slikama i snimkama, vidimo se dogodine – samo pratite vijesti na Facebooku i službenoj web stranici! 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *