Zumba® fitness na KnockOut Snow Festivalu

logo

Prošlogodišnje premijerno izdanje KnockOut Snow Festivala pokazao se kao zaista pun pogodak. Preko 1.500 mladih zaljubljenika u snježne avanture u dva fenomenalna termina pohodilo je maleno mjestašce Puy St. Vincent i tako upotpunilo najveće kolektivno skijanje u prošloj godini u Hrvatskoj. Upravo je to formiralo temelje, čini se, budućeg dugogodišnjeg i tradicionalnog festivala.

 

Sudionici vol.2 KnockOut Snow Festivala uživati će u live koncertima za sada potvrđenih izvođača: TBF-a, Dubioze Kolektiv, Let3-a, Dječaka, Connecta, The Night Express Banda, Freemasons-a, R’n’B confusion program-a, DJ Luce Montecchi-a, Collegium DJ team-a… Line-up je smišljen na način da se zadovolje svi apetiti ljubitelja distorzije i elektronike.

Festival je koncipiran kao sigurno događanje koja će sudionicima pružiti dvostruko zadovoljstvo kroz razne dnevne i noćne događaje na stazi i van nje. U ponudi je jedan MEGA termin koji će se održati od 05.01. – 12.01.2013.

Također, treba napomenuti kako će se redoviti Apres ski party-i održavati na posebnom platou na samoj stazi gdje će svaki dan biti razne animacijske igre, kao i drugi kreativan program.

Dio animacijskog dijela programa ove godine je i Zumba® fitness by ChikaZ team! Naše cure pozvane su da uz sve odlične koncerte malo prodrmaju ekipu i podignu temperature u mjestu Orcieres, u južnim francuskim Alpama.

Ako ste u mogućnosti, ili ste već imali u planu otići na KnockOut Festival, ovo vam je samo još jedan razlog više jer organizatori najavljuju i fenomenalno audio-video produkciju unutar same Party Arene, te pristupačne cijene pića (čitaj hrvatske) kao i prošle godine.

 

Više detalja o Festivalu možete pronaći na sljedećim linkovima:

Službena web stranica

Članak najave na Index.hr

Facebook stranica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *