Zumba® fitness prodrmao Istru

Kada se organizira Zumba® fitness party u produženom vikendu čija je prognoza 'sunce, sunce, sunce' znate da vas može očekivati samo pozitivna energija i nezaboravna zabava. Upravo tako a i deset puta bolje bilo je prošlog vikenda u Istri, točnije na relaciji Pula-Vodnjan-Rovinj!

Cijeli vrući vikend započeo je točno u podne u subotu u Puli ispred Zlatnih vrata sa iznenadnim flash mobom u organizaciji Udruge RitamZ i ZES Croatia Marine Lorencin, uz pomoć Zumba® Jammera Jelene Diklić, Matee Knez, Davora Iliča, Monike Derossi Crnogorac, Sanje Šverko, Maris Vidović, Snježane Pankret, Bojane Matić i Nedjeljka Ružića. Instruktorima su se ubrzo pridružili i njihovi vježbači te je Pulska Portarata u roku minute bila preplavljena grupom od 50ak zaljubljenika u Zumba® fitness.

Druženje se nastavilo na plaži uz ugodno sunce i povjetarac na jednoj od Pulskih plaža a večer se iskoristila za šetnju Rovinjem i plesanje salse u staroj Tvornici Duhana Rovinj u sklopu 8. Croatian Summer Salsa Festivala.

Ni nedjeljno jutro i prijepodne nisu ništa mirnije prošli jer se na Crvenom otoku, preko puta Rovinja odvijao najveći i najluđi Pool Party kao vrući završetak Salsa Festivala a naša mala grupica se nije zaustavila na partijanju na bazenima nego je energiju ponijela na vrhunac zbivanja tog vikenda, Zumba® fitness party @Lighthouse music club, Vodnjan. Sa početkom u 21h organizatorice ZES Croatia Marina Lorencin i Zumba® Jammer Jelena Diklić pozdravile su sveprisutne i latino ritmovima pozvale ekipu na ludu skoro trosatnu zabavu!

Nakon njihovog energičnog jednosatnog Masterclassa sa pozornice su atmosferu podigli ZIN instruktori Matea Knez iz Rijeke, Davor Ilič iz Pule, Lea Bađim iz Rovinja, Helena Lojen Marić iz Zagreba i Đana Kljajić iz Slavonskog Broda.

Na cijelom eventu bio je prisutan i Zumba® Shop koji je unatoč snažnoj energiji instruktora bio iznimno dobro posjećen.

Svima koji nisu bili neka bude žao i neka bace oko na fotke koje smo našli nakon što smo se oporavili u ponedjeljak na predivnoj plaži Beach bara "Paradiso" u Rovinju.

Uskoro očekujemo još partyja u Lighthouse music clubu pa vas pozivamo da se pripremite, uzmete slobodan vikend i pođete sa nama!! 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *