Zumba Rijeka na SKOK-u 2011. u Arena centru

Grupa stručnjaka nesebično zaljubljenih u sport i zdravlje prije 4 godine krenula je sa prvim regionalnim okupljanjem pilates instruktora i po prvi puta na jednom mjestu okupila izniman broj stručnih sudionika, čiji se broj iz godine u godinu povećavao i čije se interesno područje proširivalo. To je u 2010. godini rezultiralo organizacijom SKOK-a, prvog novog, atraktivnog i urbanog oblika sajma sporta i sportske opreme, obogaćenog s novo pilates konvencijom ali i prvim fitness i aerobik kongresom, te s Ivanom Balićem kao glasnogovornikom.

Zapravo, po prvi puta su se u Hrvatskoj na jednom mjestu i u jednom trenutku našli gotovo svi stručnjaci, treneri i instruktori iz područja fitnessa, aerobika, pilatesa, rekreacije, vrhunskog sporta s jedne strane i čitav niz gospodarstvenika s druge, koji su na neki način povezani sa sportom općenito.

Ove godine SKOK se održava od 30.09 do 02.10., a svoje mjesto na sajmu ima i ZUMBA RIJEKA sa svojim show-prezentacijskim programom i pozivamo vas sve da dođete, zabavite se sa nama i uživate u SKOK-u!! 🙂


Više o SKOK-u na www.skok.in

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *