Zumba Rijeka organizira odlazak na SKOK 2011.

Vodimo vas na SKOK u metropolu! 🙂

U subotu, 01.10., ranom zorom krenut ćemo na ludi provod u Zagreb u Arenu centar gdje nas očekuje nevjerojatni Steve Boedt sa svojim odličnim i inspirativnim treningom a vraćamo se u kasnim večernjim satima.

Steve je nominiran među prva 4 najbolja međunarodna predavača u NY. Putuje i educira širom svijeta u više od 35 zemalja od Japana do Europe, USA, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Kine, Južne Koreje… kao plesač i učitelj, a sada voditelj i trener te kao član visoko proslavljenog belgijskog NIKE Elite Teama. Steve je trener na 3 nacionalne televizije i kordinator programa “the biggest Loser” i “celebrity fitness”. Steve brzo dobiva međunarodna priznanja za svoje originalne ideje kojima prelazi granice i stvara nove koncepte i koreografije.

Zumba Rijeka vas vodi na sudjelovanje na konvenciji po jeftinijoj cijeni (uz opciju sudjelovanja samo na zumbi ili svim programima tog dana) a pridružit će nam se i par instruktora zaslužnih za pokretanje zumbe u Hrvatskoj 🙂

 

 

Prošle godine su svoje zumba umijeće pokazali Marina Lorencin, Davor Ilič, Helena Lojen i Matea Knez a ove godine rame uz rame sa Steve Boedtom stat će Matea Knez i Marina Lorencin (od nedavno ZES instruktorica)

 

Zumba Rijeka također sudjeluje na sajmu, u sklopu prezentacijskog dijela, gdje će sva tri dana imati nastupe i kratke treninge a ulaz je besplatan i otvoren za sve posjetitelje.

 

Ako želite ići sa nama (u što ne sumnjamo 😉 ) javite nam se na e-mail: zumbarijeka@gmail.com

2 Odgovora na Zumba Rijeka organizira odlazak na SKOK 2011.

  1. urednik

    hej! prijava zaprimljena! 150kn molim 😀 😀

  2. Vesna

    Booook, jel’ ikako moguće danas-sutra još uvijek prijaviti se za SKOK (Masterclass)? Pliiiiiiiz 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *