Zumba Rijeka u sklopu manifestacije “Prosinac u Rijeci”

Rijeka je u prosincu u blagdanskom ozračju. Pripremljen je veliki broj programa pa će svatko naći nešto po svom ukusu.

Manifestacija »Prosinac u Rijeci 2011.« počinje svečanim paljenjem božićne i novogodišnje rasvjete u ponedjeljak, 5. prosinca, kada će se privremeno ugasiti cjelokupna javna rasvjeta na Korzu i upaliti božićna iluminacija, čemu će prethoditi nastup dječjih zborova, a potom Gradske glazbe Trsat, a sve to je samo početak tradicionalnog bogatog programa ove manifestacije u organizaciji Grada Rijeke i njegove turističke zajednice.

 

Na prostoru između pošte i Robne kuće Ri bit će postavljena pozornica gdje će se svakodnevno održavati koncerti i nastupi raznih izvođača, a sve će dosegnuti vrhunac dočekom 2012. godine na otvorenome.

Svoje mjesto pod božićnom rasvjetom imat će i Zumba Rijeka koja će svojim nastupom zabaviti, zagrijati i pozvati na druženje sve koji se u subotu, 17. prosinca od 11h nađu na Korzu. Za sve koji budu željeli saznati više informacija o programima zumbe moći će se informirati na štandu na Korzu tokom cijelog jutra.

Više o manifestaciji možete pročitati na stranicama Novog lista i nadamo se da ćete uz jurnjavu po Korzu i božićni shopping naći vremena i za opuštajuću zabavu i rekreaciju uz Zumba Rijeka tim!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *